Dankan Ajdaho Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Mislim da ćemo Albu rešiti, a onda se uključuje Kampaco a on definitivno čini tim boljim, bićemo jako jako zajebani uz, nadam se, zdravog Martina. 1
MayDay Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 1 hour ago, kralj said: I kako je biti Ćokijevac? Pa već sam počela da brinem da će ga dušmani iz EL prejebati i da nikako ne sme da faksira dokumentaciju za Fakua, pošto će ovi izmisliti da je crkla faks mašina ili tako neki izgovor. Najbolje da doktor ode kolima da preda svu dokumentaciju. Mi npr ako budemo dovodili rez centra možemo samo da poslikamo telefonom i pošaljemo Bodirogi na vocap. 1 2
Drako Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Ne morate ni to, dovoljno je na casnu rec, ko i vas trener 😆. 2
goofs Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 22 minutes ago, MayDay said: Mi npr ako budemo dovodili rez centra možemo samo da poslikamo telefonom i pošaljemo Bodirogi na vocap. Sta ima da mu saljemo, neka sazna kad i ostali navijaci, kad se objavi na zvanicnom twitter nalogu
Filozof manijak Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 40 minutes ago, Drako said: Ne morate ni to, dovoljno je na casnu rec, ko i vas trener 😆. Tako se to radi kod časnih i poštenih, Kod Ćokija ni ugovor nije dovoljan 2
levi Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 dobro jel se zna zašto nas toliko kradu? standardno nas mrze zato što smo Srbi ili nešto posebno zbog Čovića?
MiddleClass Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Mislim da ćemo Albu rešiti, a onda se uključuje Kampaco a on definitivno čini tim boljim, bićemo jako jako zajebani uz, nadam se, zdravog Martina. Dva najteza domacinstva do kraja... Alba i Oly
dragance Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 17 minutes ago, levi said: dobro jel se zna zašto nas toliko kradu? standardno nas mrze zato što smo Srbi ili nešto posebno zbog Čovića? Više ovo poslednje. 1
Dankan Ajdaho Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) 26 minutes ago, MiddleClass said: Dva najteza domacinstva do kraja... Alba i Oly Albu ćemo odrati +20 razlike. *pod uslovom da budemo kompletni (izuzimajući Kampaca) Edited February 10, 2023 by Dankan Ajdaho
garmonbozia Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Brojiloga je pošten i porodičan čovek, pa ne mogu da mu se plaćaju kurve kao Bartomeu u prošlosti 2 1
Ros Posted February 10, 2023 Author Posted February 10, 2023 Just now, garmonbozia said: Brojiloga je pošten i porodičan čovek, pa ne mogu da mu se plaćaju kurve kao Bartomeu u prošlosti ti najvise karaju. moraju negde visak da potrose 2
garmonbozia Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 šalu na stranu, mislim da ste u poslednjih n sezona imali odlično suđenje u evroligi, nesvakidašnje za neki klub sa ovih prostora. Nisu navlačili za vas, ali su sudili normalno i protiv "velikana", pogotovo kad ste domaćini.
Ros Posted February 10, 2023 Author Posted February 10, 2023 Just now, garmonbozia said: šalu na stranu, mislim da ste u poslednjih n sezona imali odlično suđenje u evroligi, nesvakidašnje za neki klub sa ovih prostora. Nisu navlačili za vas, ali su sudili normalno i protiv "velikana", pogotovo kad ste domaćini. uffffffffff... ovako iz glave bar dve utakmice protiv grcke brace gde su nas posteno pokrali 1
Milošica Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) Za razliku od meča sa Armanijem, juče je bilo solidno suđenje. Ovo nad Kuzmićem je faul, to stoji, ali Dankan mi je do jaja sa tim kačenjem na sve @Ros Onu utakmicu prošle sezone protiv Olija ste stvarno imali loše suđenje. Čak je i mučenom Branku koji igra odbranu rukama sramotno sviran jedan faul, ako se ne varam. Edited February 10, 2023 by Milošica
Recommended Posts