Jump to content

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

• Author
13 minutes ago, goofs said:

Ako je kontakt glavom, onda da. Nadji mi jedan primer u istoriji kosarke gde je igrac glavom napravio faul u napadu. 

nije nikad bilo da igrac hoce da se demarkira, dize glavu i udara protivnickog igraca. ili se guzi na postu, pa udari glavom odbrambenog igraci pri guranju

Ovo nije faul, jbg.
A moze l’ komentar od nadasve pravdoljubivog grobarskog pučanstva, kad su već svratili, na Smajlagićev pokušaj postera ka Petruševu? Ništa ne insinuiram, zanima me sagledavanje situacije sa druge strane.
Neko reče u toku utakmice da će ta jedna lopta prevagnuti, baš prilikom sviranja tog faula, kad ono jbg.

4 minutes ago, *edited by mod said:

čak i Blic lepo opisao

:rolleyes:

mlatite i jedni i drugi bezveze. zakacio ga u bradu, trebalo je da ostane nogama, sve u svemu, nista za raspravljati.

Edited by Joe D

8 minutes ago, MeanM@ said:

Ovo nije faul, jbg.
A moze l’ komentar od nadasve pravdoljubivog grobarskog pučanstva, kad su već svratili, na Smajlagićev pokušaj postera ka Petruševu? Ništa ne insinuiram, zanima me sagledavanje situacije sa druge strane.
Neko reče u toku utakmice da će ta jedna lopta prevagnuti, baš prilikom sviranja tog faula, kad ono jbg.

Cist faul u napadu.

Istovremeno i Nedovic napravio korake kod poslednje trojke, tako da se ta tri poena onda brisu..

Batalite sudjenje ,očajno je cele sezone, juče čak i nije bilo nešto specijalno loše koliko su nas urnisali zadnjih dva meseca .
Ko očekuje ok sudjenje zajebao se .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

20 minutes ago, MeanM@ said:

Ovo nije faul, jbg.

To je bio faul i Smajlijeva glupost. Uspeo je da napravi faul, da ne zakuca i izgubi loptu. Gledao sam u grobarskom društvu i svu smo konstatovali da se izglupirao i da nas je sudija spasao.

Nisam gledao trojku Nedovića, tj da li su bili koraci iskreno mrzi me da motam EON. A i generalno u EL se dosta toleriše taj prvi korak (srećom ne kao u NBA)

nije bilo nikakvih koraka.

edit: sad sam video drugi ugao, ipak jeste. iz ugla kamere se ne vidi

Edited by Joe D

kakvi koraci, pa ispalio je cim je dobio loptu

Ona mrtva lopta Smailagica i Vildoze... U momentu kad je sudjena mrtva Partizanu je ostalo 20sec za napad. Smailagic je osvojio loptu u podbacivanju i da li se onda sat trebao resetovati na 24 sec ili je Partizanu ostalo 20 sec za napad i samo 4 da prenese loptu preko pola?

zasluzeno smo izgubili juce, trebalo je da resimo u 3/4.

dosla 2 najgora lika na forumu da nam nesto objasnjavaju, nemojte se pecati. bice izuzetno slatko kad na kraju zavrsimo ispred prtzna i u el i u aba. 

Nisu Ros i Middle najgori likovi na forumu. Nije u redu da se tako nazivaju..

37 minutes ago, MiddleClass said:

Ona mrtva lopta Smailagica i Vildoze... U momentu kad je sudjena mrtva Partizanu je ostalo 20sec za napad. Smailagic je osvojio loptu u podbacivanju i da li se onda sat trebao resetovati na 24 sec ili je Partizanu ostalo 20 sec za napad i samo 4 da prenese loptu preko pola?

Trebao je da se resetuje na 24 i da ima 8 sekundi da prenese loptu.

5 minutes ago, *edited by mod said:

Trebao je da se resetuje na 24 i da ima 8 sekundi da prenese loptu.

Ok, jasno mi je da su takva pravila, ali ne svidja mi se sto mrtva lopta resetuje vrijeme. 23 sekunde tapkam loptu i sviraju mrtvu i ako je opet osvojim imam novih 14. Favorizovan sam cini mi se u odnosu na ekipu koja se brani.

Edited by MiddleClass

Ne resetuje mrtva lopta vreme nego je problem sto ovde Partizan nije ni zapoceo svoj napad (nije imao posed lopte) i zato bi trebalo da dobije 24 sekunde. Ako napadacki tim uzme loptu podbacivanjem u tvom slucaju ostaje mu 1 sekunda za napad, ako odbrambeni uzme dobija 24s.

54 minutes ago, MiddleClass said:

Ok, jasno mi je da su takva pravila, ali ne svidja mi se sto mrtva lopta resetuje vrijeme. 23 sekunde tapkam loptu i sviraju mrtvu i ako je opet osvojim imam novih 14. Favorizovan sam cini mi se u odnosu na ekipu koja se brani.

Inace ga ne resetuje, ali u ovoj situaciji da, jer niko nije ostvario posed, valjda Smailagic nije uhvatio loptu s obe ruke pre mrtve...

Ali ono otvaranje tekme... Partizan totalno pogubljen, Nedovic odmah ubacuje trojku, oni gube loptu, ponovo im ispada kompletna odbrana i Nedovic opet ostaje sam u hali, ali iz nekog razloga salje extra pas jebenom Lazicu, a ovaj krece u trademark samoubilacki prodor, gubi loptu i Exum ima lako zakucavanje u kontri. Umesto 6-0 i ludila na tribinama, imas 3-2, njihovu stabilizaciju i utisavanje publike, posle su brzo poveli i nisu ispustali do kraja. Ok, bukvalno drugi minut utakmice i situacija koja bas nista ne mora da znaci, mozda Nedovic ne bi to ni pogodio, ali takvi detalji znaju da odrede tok meca...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout