MiddleClass Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 13 minutes ago, Nikodije said: Zoran Nikolić lol Sprdaju se sa nama...
FPLS Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Pogubio se Coks sa katalozima, dovodi Napiera da vrti pik sa Zokijem Nikolicem
elementary Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Shabazz je zver ,odlično je krenuo u Rusiji i povredi se čovek .Mada meni se lično više svidja Henry.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Milošica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) I ja mislim da bi se Henri bolje uklopio uz Nedovica. Edited July 12, 2022 by Milošica
elementary Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Kuz verovatno ide ,tako da je Nikolić njegova zamena . Nema neke razlike ...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
elementary Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Otprilike ,ako ode Kuz.Martin,Luka,Nikolić.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
dragance Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Čovićeva “labudova pesma” ili možda “hail Mary” u Zvezdi. Para nema ni za jedno od ovih pojačanja, platu u ratama će videti jednom-dvaput. Pa ako nešto urade u EL pre nego što počnu odlasci i tužbe, da natera vlast da mu daju neku kintu, umesto samo naprdnom projektu, da ne padne bruka. Pošto će raspad verovatno brzo uslediti, ima BAT da nam se najebe sve po spisku, a dugovi će nas oterati u novi bankrot. Ćoki će da odjaše u FMP, a najebaće kkcz. 1 1
Hroničar Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 3 hours ago, Joe D said: naravno da mozemo. doduse, nisu culi internet cigani za te igrace, pa se ne racunaju. nisam ja nikakav strucnjak, ali niste ni vi nista naucili o nebojsi za sve ove godine. sa ovim njegovim igranjem gm-a cemo na kraju sezone moci da obrisemo bulju. tim mora da ima neki sportski sektor koji ucestvuje u kreiranju tima, a ne da se ispunajvaju necije zelje i ostavi to polupocetniku da se snalazi. Nismo bas svi odavde internet cigani, mozda se neko od nas pomalo i razume u kosarku. O tome kakav je Nebojsa moze da se diskutuje, ali fakat je da su za ovih 10 i kusur godina njegovog predsednikovanja ostvareni rezultati kakve nismo imali nikad u istoriji postojanja ovog kluba, doduse, mozda na pocetku, odmah posle samog osnivanja, tako da u njegovo kosarkasko znanje i iskustvo mozda ne treba toliko sumnjati. Mislim da bi svakoj selekciji trebalo dati sansu, da vidimo na sta ce to da lici, pa onda da kritikujemo. 2
dragance Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 2 minutes ago, Hroničar said: ostvareni rezultati kakve nismo imali nikad u istoriji postojanja ovog kluba Ti se zajebavaš??? 1
Recommended Posts