Popular Post Mil@n Posted January 13, 2023 Popular Post Share Posted January 13, 2023 (edited) Videlo se u podcastu kod Mileta da Obradoviću uopšte nije lako posle svega što se izdešavalo, i što su mu ovi pakovali, verovatno je imao i tremu i pritisak kako će ga navijači dočekati, i kada su ga dočekali kako jesu, adrenalin i emocije su uradile svoje, ja bi ga razumeo i da se go skinuo i pokazao tatoo Zvezde na desnom guzu, a kamoli što je poljubio grb kluba koji voli, za koji navija, za koji je igrao, osvajao titule i koji je trenirao. Sve što tu ima da se zaključi je koliko mu je to značilo i koliko ima jake emocije oko svega toga. Pustite čoveka da bude čovek (koliko god patetično zvučalo). Edited January 13, 2023 by Mil@n 15 Link to comment
Popular Post Hroničar Posted January 13, 2023 Popular Post Share Posted January 13, 2023 Za nekoga ko je gledao na televiziji utakmicu, potez Sase Obradovica može da bude patetičan, ali za one srećnike koji su imali priliku da posmatraju uživo, potez je bio toliko neočekivan i sve je ostavio bez teksta. Posmatrao sam ga bukvalno od kad je izlazio iz tunela, videlo se da mu nije svejedno i da nije imao predstavu kako će ga dočekati publika. Vidljivo je bilo da mu je ovo sve mnogo značilo i da je onaj potez bio onako dečački, iz srca. Što se same utakmice tiče, sve je već rečeno, ovakva poezija od košarke davno nije viđena, samo bih dodao da ovakvog majstora kao što je Vildoza nikada nismo gledali na ovim prostorima i da Zvezda treba da se potrudi da nađe načina da ga zadrži što duže. Mogu da zamislim kako će to izgledati kad zaigra i Kampaco. 9 1 Link to comment
Joe D Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Hroničar said: samo bih dodao da ovakvog majstora kao što je Vildoza nikada nismo gledali na ovim prostorima e jebiga sad. car je vildoza, ali ovi prostori su ipak dali neke ozbiljnije velicine. da bolji igraz u zvezdi u svom prajmu nije igrao, to sigurno. 3 Link to comment
kralj Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Opet siromah drugi Luka ne dobija adekvatnu satisfakciju. Petrušev MOM, na konferenciji se klanjaju Nedoviću, Vildoza ukrade 40 minuta šoua u 2 napada, a Babetina što oduči ove kengure, nikom ništa. Za mene igrač utakmice bez dileme. Posebno ona sekvenca kad ih je sa 5 uzastonih poena vratio na podešavanja od poluvremena u trećoj. 5 Link to comment
Joe D Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 jes vala, baba je drzao kliniku sinoc. ali i stara kuka stafan markovic nista manje. 4 Link to comment
kralj Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) I Pefi doktorski. I Lazarević kad uđe kao da nakrivi teren pa ovi uzbrdo napadaju. Al onaj Kuzmanović, majko mila... Sinoć mu komentator u podkastu kaže "Pefi 7 komada", a ovaj odgovara sa "Skokova ili asistencija?" Jebo te. Ja ga inače pamtim kao prilično inteligentnog igrača, al sa ovim što sad ispoljava, veze nemam kako je uspevao da provali na koji koš napada. Edited January 13, 2023 by kralj 1 Link to comment
ducca Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) 9 hours ago, Dankan Ajdaho said: Plavšića (koga inače ne cenim puno kao novinara) je ovo baš duboko dirnulo. Plavšić kida otkad se vratio na mesto zločina. Zapravo je preokret krenuo s njim a ne Duškom Edited January 13, 2023 by ducca 6 Link to comment
Ted Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 pogledao sam neki extended highlights.....prilično impresivno. ko bosi po trnju su se proveli i protiv vas i protiv nas, s tim što ste ih vi rešili ranije, a mi u finišu Zvezda ko Zvezda me nešto ne interesuje, ali mi je impresivan rad Ivanovića, odnosno količina i kvalitet urađenog posla u jedinici vremena. retko se to viđa. kapa dole. 3 Link to comment
Mil@n Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 3 minutes ago, Ted said: pogledao sam neki extended highlights.....prilično impresivno. Gde? Link to comment
Hroničar Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 26 minutes ago, Joe D said: e jebiga sad. car je vildoza, ali ovi prostori su ipak dali neke ozbiljnije velicine. da bolji igraz u zvezdi u svom prajmu nije igrao, to sigurno. Dobro, bar ja nisam uživo gledao kreativnijeg igrača na ovim prostorima.,,moje mišljenje. Link to comment
Ted Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) 8 minutes ago, Mil@n said: Gde? ELtv, imam pretplatu pa tu pratim sve što me interesuje u vezi EL, prenose, snimke, hajlajtse isl oko 15 minuta traje ovo što su okačili sa Monakom Edited January 13, 2023 by Ted Link to comment
Mil@n Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Just now, Ted said: ELtv, imam pretplatu pa tu pratim sve što me interesuje u vezi EL, prenose, snikme, hajlajtse isl oko 15 minuta traje ovo što su okačili sa Monakom Baš sam došao na temu da pitam jel ima nešto takvo negde, van ovih 3 minuta i vidim tvoj post. Ako ima, neka neko baci link. Link to comment
kralj Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Duško za sada briljantan. Poklopilo mu se malo i dolazak Vildoze i nešto lakši raspored tamo po dolasku, kad se hvatao zalet, ali sve u svemu, antologijski posao za sada. I napredak igrački i timski, ali i vođenje utakmice, skauting, izmene, tajmauti, pa i konferencije... Sviđaju mi se i vaspitne metode najčešće spram Nedovića i Petruševa. Sledeći izazov što se tiče kompozicije tima mu je povratak Ivanovića. Iako se na njega dolazak trenera kao šok terapija najbolje primila, plašim se šta će biti kad se vrati. Na utakmici poput jučerašnje sumnjam da nam ne bi sjebavao momentum. 2 Link to comment
Milosh76 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 42 minutes ago, Hroničar said: Mogu da zamislim kako će to izgledati kad zaigra i Kampaco. u nedelju u PG cemo videti zajedno VIldozu, Kampaca, Nedovica i Petruseva 2 Link to comment
Recommended Posts