Heaviside Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 (edited) 3 minutes ago, Joe D said: rekao bih da je suspendovan do kraja aba lige. svaka cast, majmuni. Pa to. Magarci neviđeni. Ja saopštenje razumem tako da je on već bio registrovan u ABA za FMP i da je ta registracija poništena i da sada više nije registrovan ni za nas ni za FMP. Edited January 9, 2023 by Heaviside
Wilde Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 O jebote, treba da ih komplet otera u materinu i potpiše za klub koji je u stanju da proveri propozicije takmičenja u kojima se nalazi. Jeziv amaterizam i kurcobolja. 1
Nikodije Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Nebojša tiket u kladionici ne bi ispravno popunio 1
Joe D Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 I mi sada pricamo kako eto, kradu svi, a nas jebu za kampaca. Mozemo da vidimo kakvi volovi sede na celu ovog kluba. Sad je pitanje da li ce i evroliga dodatno da reaguje na ovo sranje, a vec smo pod kaznom. 1
Nikodije Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Al ovo je bukvalno za oduzimanje poslovne sposobnosti. I naravno, niko čak ni formalno neće dati ostavku, jer tamo gde je sve zasnovano na burazerskim osnovama, odgovornost ne postoji. I onda neko takvoj grupi građana da budžet od 15 miliona na raspolaganje. 1
levi Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 klasična Čovićeva kurcobolja, jer je navikao da radi šta hoće i da može da se ispegla šta god treba ali za Topica je ovako verovatno najbolje, da trenira sa Zvezdom ili da igra za Slodes, pošto ni u FMP-u opet ne bi igrao
Wilde Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 I mi sada pricamo kako eto, kradu svi, a nas jebu za kampaca. Mozemo da vidimo kakvi volovi sede na celu ovog kluba. Sad je pitanje da li ce i evroliga dodatno da reaguje na ovo sranje, a vec smo pod kaznom.Možda procene da smo dovoljna kazna sami sebi. 2 1
Heaviside Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Nadam se da nas je Milija spasao dodatnih problema sa Evroligom pošto Topić nije stigao da zaigra za FMP.
Jimmy Kowalski Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 36 minutes ago, Nikodije said: Nebojša tiket u kladionici ne bi ispravno popunio Naravno da ne bi, gde on da se kladi, taman posla. Secam se kad je bio onaj lik sto je optuzio Zecevica i kompaniju da su namestali utakmice Partizana, Zeka se u svom stilu branio da ne zna ni tiket da popuni, kakvo crno namestanje..
MiddleClass Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Veli Pablo Laso da smo mi i Oli prvi favoriti takmicenja. Kasno mu je sad sto se sjetio Cokijevog poziva 2 1
Musky Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 Veli Pablo Laso da smo mi i Oli prvi favoriti takmicenja. Javite mu da čuva tu crkavicu i da se ne ludira po kladionicama. 1
Dankan Ajdaho Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 5 hours ago, Joe D said: I mi sada pricamo kako eto, kradu svi, a nas jebu za kampaca. Mozemo da vidimo kakvi volovi sede na celu ovog kluba. Sad je pitanje da li ce i evroliga dodatno da reaguje na ovo sranje, a vec smo pod kaznom. EL možda neće, ali Valensija verovatno ima razloga, Top je bio na klupi protiv njih a u tom trenutku je već bio registrovan za FMP. To bi moglo biti laganih 20:0 i još neka sankcijica pride, tek da se nađe. 1
Micko8 Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 (edited) Plus je Topic izbriljirao na toj utakmici, bez njegovog ucinka mrka kapa. Nebojsa kao da radi na tome da ove sezone unisti klub i vrati ga u stanje pre nego sto ga je preuzeo , on ga oziveo, on ga ugasio Edited January 10, 2023 by Micko8 1
Recommended Posts