Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted

pustite svadju.
nego, jel gledao neko kako je coki malocas kod sarape isamarao drzavnim exel tabelama limara i dao odlican slagvort goci da zapeva o svetoj srpskoj zemlji, milanu, draganu...?

#freeCampazzo

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

• +1 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, Joe D said:

zasto bi ja bio prema tebi pristojan? najbesmislenija pojava na forumu, izmils ko po komandi da bi podjebavao, pa se vratis u rupu kad nema oko cega. za 20 godina nisi makar ni neki bazican humor stekao, pa da budes mozda nekome simpatican

tebi baš fali da te neko zagrli :(

John Krasinski Hug GIF by The Office

Posted

Jel moze ovo da se solituje na neki topik tipa KkCZ za grobare da nas ne zamaraju vise.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 5
  • Tužno 1
Posted
3 minutes ago, cvrlle said:

pustite svadju.
nego, jel gledao neko kako je coki malocas kod sarape isamarao drzavnim exel tabelama limara i dao odlican slagvort goci da zapeva o svetoj srpskoj zemlji, milanu, draganu...?

#freeCampazzo

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Nisam gledao ali procitah na B92. Covic je usao u zavrsnu fazu, ne volim da koristim izraz terminalnu. 

Ako nista, navijaci Partizana, posto kod Vujosevica to nisu bili u stanju, mogu na delu da vide kako izgleda kad neko pomisli da niko osim njega ne sme da osvoji trofej, i kad je sve sto se desava zavera i rusenje. 

• +1 3
  • Wub 2
  • -1 1
Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

Druže, kakva underdog priča sa igračem koji za ~6 meseci dobije 1.8 miliona?

Jeste očajno počeli i Ivanović vas je preporodio, ali posle Vildoze (a tek i Kampaca) baš i ne može da se kaže da ste underdog tim. 

Ovo je samo u teoriji, pošto očito nikad nećemo imati kompletan tim na terenu.

Posted

Inace, nevezano za Nedovica imam los osecaj da ce nas unakaziti ovi veceras i da ce pasti bambergovanje stoka razlikom. Daj Boze da gresim. 

Posted
55 minutes ago, samo_opusteno said:

Nisam gledao ali procitah na B92. Covic je usao u zavrsnu fazu, ne volim da koristim izraz terminalnu. 

Ako nista, navijaci Partizana, posto kod Vujosevica to nisu bili u stanju, mogu na delu da vide kako izgleda kad neko pomisli da niko osim njega ne sme da osvoji trofej, i kad je sve sto se desava zavera i rusenje. 

Ozbiljno je zabrazdio, ne deluje mi bas najzdravije. Valjda ga bar navijaci ne shvate ozbiljno za tu 'mobilizaciju', mogu razna sranja da ispadnu

• Haha 1
Posted
29 minutes ago, Zli Gli said:

Vreme je Božića. Pričaju se bajke.

Što se tiče underdog priče, trenutno traje borba za plej-of. U toj borbi ni Partizan a ni Zvezda nisu simpatični underdog i teško da bi van Srbije bila senzacionalna vest da se neki ili oba od ta dva kluba plasiraju u Top8.

E nakon toga naravno da bi bili Underdogs u skoro svakoj situaciji u plej-ofu.

Posted
1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

I bez Nedovica veceras. Da i milioniti put konstatujem, previše je ovo utakmica u jedinici vremena.

Jel ovo sigurno? Koliko sam video bio je na treningu sinoc u Valensiji

Posted
9 minutes ago, pantelia said:

Jel ovo sigurno? Koliko sam video bio je na treningu sinoc u Valensiji

Vjerovatno i nije :lolol:, obzirom da je na nekom od silnih kladioničarskih sajtova izašla vijest.

Posted
34 minutes ago, *edited by mod said:

Vreme je Božića. Pričaju se bajke.

Što se tiče underdog priče, trenutno traje borba za plej-of. U toj borbi ni Partizan a ni Zvezda nisu simpatični underdog i teško da bi van Srbije bila senzacionalna vest da se neki ili oba od ta dva kluba plasiraju u Top8.

E nakon toga naravno da bi bili Underdogs u skoro svakoj situaciji u plej-ofu.

Zvezda bez Kampaca jeste underdog. To je tipa 15. budžet od 18 timova. Ne znam šta je underdog ako nije to.

Posted (edited)

Dovodis Kampaca i Vildozu a nisi isplatio 100000 evra Radanova koji je u klubu igrao pre x sezona:ziga: Kakvo genijalno poslovanje.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Zvezda bez Kampaca jeste underdog. To je tipa 15. budžet od 18 timova. Ne znam šta je underdog ako nije to.

zvezda je underdog i sa kampacom, zato sto nije veliki klub i nije u krugu favorita za osvajanje trofeja. vrlo prost koncept, ali nemoj slucajno da ispadne da neko tvrdi da nemamo pare.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...