Jump to content

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

moze u teoriji, da nije najbolji igrac mesec dana aut, najskuplje pojacanje dva meseca aut, hassan martin jos toliko, centarska linija to sto jeste jer ne mozemo da potpisemo nikoga, i sve nam trenutno zavisi od vecito povredjenog nedovica. u realnosti, dok se budemo skupili, taj voz ce da ode. svaka cast dusku, ali ne igraju evroligu amateri da se prosetamo sa ovom domacom osovinom i bentilom do top 8.

Ako ništa, Faku će igrati i uigravati se u ABA, a to je najbitnije sada osvojiti.

Edit: neće sediti i odmarati se.

Edited by dragance

15 minutes ago, bradilko said:

@nenad

cem' suze?

vec ste dobri i bez kampaca a on ce zaigrati u evroligi za manje od 2 meseca.

ako se ko ne daj boze povredi tu nema spasa ni voriorsima ili efesu a ne zvezdocki.

za centra ste zakasnili ali to je vec greska onog ko je selektirao ekipu pa je doveo pajaca raduljicu umesto nekog iole ozbiljnijeg igraca.

uzivajte u momentu a ne sirite teorije zavere kemtrejlse u kosarci i ostalo

preterujes sa dometima zvezde, vi ste objektivno blizi top 8 nego mi. nama su 2 igraca na pozicijama 1 i 2 povredjeni, a treci nece moci da igra do marta, cetvrti je nedovic koji nema sanse da ostane zdrav ako se bude trosio, a morace.

Just now, nenad said:

preterujes sa dometima zvezde, vi ste objektivno blizi top 8 nego mi. nama su 2 igraca na pozicijama 1 i 2 povredjeni, a treci nece moci da igra do marta, cetvrti je nedovic koji nema sanse da ostane zdrav ako se bude trosio, a morace.

kakvi mi crni. koji je vama djavo?

pa mi se tek ucimo da hodamo u evroligi.

mi nemamo pleja, nemamo pouzdanog sutera, takve greske u odbrani pravimo da je to frapantno.

divim se obradovicu kako je ziv pored ovih.

zajebano vam jeste ali ako pregrmite ovaj januar sa i cupnete pobede protiv valensije i jos nekog puna kapa i drzi vas to u igri do povratka bar jednog od ove trojice a onda je to vec nesto drugo

Nema TOP8 ni za jedne ni za druge. Real, Barsa, Efes, Fener, Olimpijakos i Baskonija su sigurni, Armani ce se dici, Monako isto ima dobru zalihu, Makabi je uvek tu tako da nema od ta posla nista ni za jedne ni za druge.

Dobra stvar je što se Džoni polako vraća u trenažni proces, kaže da očekuje da će biti u timu za Žalgiris. Prilika i da mali Top dobije koji minut u EL, a Faku će taman biti spreman kad je najvažnije.

A Nedovic izgleda upitan za Valensiju...toliko o njemu, ipak je on stakleni.

Sta veli Brojiloga? Jel popustio spanski pritisak? :fantom:

Menadžment Evrolige je 30. decembra 2022. godine uputio preporuku nadležnim, nezavisnim komisijama – Komisiji za kontrolu upravljanja (Management Control Commission) i Finansijskoj komisiji (Finance Panel), da se dozvoli registracija Fakunda Kampaca u Crvenoj zvezdi i da mu se omogući da igra, zato što je to u interesu takmičenja. Ujedno smo podržali sve odluke koje idu u smeru maksimalnog poštovanja svih propisa vezanih za finansijsku stabilnost i fer-plej, što podrazumeva i pojačavanje nadzora - kaže Bodiroga.

https://www.maxbetsport.rs/stav-sa-vrha-bodiroga-se-oglasio-po-pitanju-zvezdine-kazne-interes-evrolige-je-da-kampaco-igra-408252/

Mi imamo svoga Boga…! :D 

Krenula da radi Cokijeva eksel tabela, a i fascikla...

"Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem da je klub u posedu određenih snimaka određenih osoba tokom njihovog boravka u Beogradu na f4"

1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

Dobra stvar je što se Džoni polako vraća u trenažni proces, kaže da očekuje da će biti u timu za Žalgiris. Prilika i da mali Top dobije koji minut u EL, a Faku će taman biti spreman kad je najvažnije.

Koji Top, ovaj iz Mornara?

13 minutes ago, Djuro said:

Koji Top, ovaj iz Mornara?

Mladi plej Zvezde, sin Milenka Topića. Igra ABA manje-više redovno i valjda KLS na dvojnu. Ulazi ponekad i u EL. Zamalo da ga pošalju u FMP ali odustaše zbog nepravde od strane EL i povreda Vilodze i Ivanovića.

24 minutes ago, Nikodije said:

"Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem da je klub u posedu određenih snimaka određenih osoba tokom njihovog boravka u Beogradu na f4"

vuciceva srbija ( sorry ali ne mogu da odolim a da ne napisem da je takva ista i crna gore ( slucaj vanje calovic npr), preplicu se i ispomazu kad god treba..)

ucene, podmetanja, javna zigosanja.

🤮🤮🤮

neka vam skinu zabranu jer je evroliga govno organizacija koja siguran sam pravi presedane kad god treba pa zasto ne bi i u vasem slucaju.

Edited by bradilko

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout