Heaviside Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 (edited) 50 minutes ago, goofs said: Recimo Čović? Potpisali ste lika na 6 meseci za 1,6 miliona da bi igrao protiv Borca iz Čačka, ne pamtim imbecilniji potez u košarkaškim krugovima. Sad će verovatno da krene i Šilbovanje, malo kroz novine, malo kroz kuloare, Kampaco je neprijatelj srpskog naroda i ti ustaljeni fazoni. Ma kakvi, pobeda protiv Partizana u finalu ABA je Čoviću apsolutni prioritet, u to sam ubeđen. Mi imamo pobedivih poslednjih pet utakmica u Evroligi pa će i tu dobro doći ako budemo bili u igri. Jedino ako Faku potraži izlaz jer ne može da igra, možda je i zaštićen u tom smislu. Naravno, slažem se sa glavnom porukom. Bruka i sramota, za ovo bi u svakoj organizaciji u kojoj postoji minimum odgovornosti letele glave. Mislim na Evroligu Edited January 4, 2023 by Heaviside 2
Heaviside Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 2 minutes ago, Micko8 said: Vreme je da se u vatru baci mali Top Prešao je u FMP
Joe D Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 2 minutes ago, Micko8 said: Vreme je da se u vatru baci mali Top bacili su ga 1
Micko8 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 2 hours ago, munze said: Sada kada ekipi trebaju igraci oni ga prebacuju u FMP 1 1
Joe D Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 da ostavimo mickove fantazije na stranu, tesko da je to losija opcija nego da igra topic ozbiljne minute u evroligi.
levi Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 ostaje Topić valjda, storniran je prelazak u sveltu najnovijeg razvoja događaja.. 6 minutes ago, Heaviside said: Jedino ako Faku potraži izlaz jer ne može da igra, možda je i zaštićen u tom smislu. mislim da je zaštićen u smislu da nigde neće dobiti taj novac, tako da nema razloga da ide 1
Micko8 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 (edited) Nije to moja fantazija. To je jedini plej pored dede Markovica u ekipi koji moze o da igra Evroligu trenutno . Ubacis ga u igru malo i vidis da li moze ili ne moze da pomogne. Edited January 4, 2023 by Micko8
Heaviside Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 4 minutes ago, levi said: ostaje Topić valjda, storniran je prelazak u sveltu najnovijeg razvoja događaja.. mislim da je zaštićen u smislu da nigde neće dobiti taj novac, tako da nema razloga da ide Ma, da. Nije da njemu treba neko dokazivanje. Jebe mu se za 8 utakmica evrolige ako lova leže. Ima ABA da se malo održava forma. 2
MocaVukotic Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Novosti pisu da real stoji iza jebade sa kampacom
cvrlle Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 2 minutes ago, MocaVukotic said: Novosti pisu da real stoji iza jebade sa kampacom 1 1
omiljeni Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 mocartsport neće ćutati dok nba vrši neokolonijalizam i sprovodi robovlasništvo 1
Recommended Posts