Ros Posted December 31, 2022 Author Posted December 31, 2022 dvojica sudija su bili sa te strane. tu nema rešenja osim suspenzije sudija 3
Moća Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Kad igras protiv ovih "najvecih" moras da budes bolji bar za 10 razlike jer toliko ce sudije da im donesu kroz odluke.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 6
Defunctus Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Kapiram da Nedovica ne treba voditi u Split, covek je dusu ispustio, nek odmori do Valensije. 2
Dankan Ajdaho Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 (edited) Ova krađa nije prošla nezapaženo, ako Nebojša ikada treba da izlazi sa saopštenjima to je sada, da bi se izvršio pritisak u vezi registracije Kampaca. Materijala ima dovoljno, naravno pod uslovom da dr mr ne laže o tome da smo ispunili sve zahtevane uslove. Edited December 31, 2022 by Dankan Ajdaho 4
Drako Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Posle, jedva, prespavane noci, ja sam i dalje fasciniran... Nama vecinu utakmice igru organizuje bek suter, i sve nase akcije izgledaju smislenije i organizovanije od akcija jedne barselone, cija se igra svela na sut za 3. Od polovine druge cetvrtine, Filip i Mitar su isterali barselonu iz naseg reketa, a u njihovom su napravili maltene masakr, i to protiv tima koji vazi za najbolji defanzivni tim EL, za sta veliku zaslugu nosi Nedovic, jer se bukvalno setao kroz njihov reket i tako pravio prostor nasim centrima. Takodje, veliki naklon Lazarevicu, posle Vezenkova, u dzep je strpao i velikog Mirotića, svaki njegov pokusaj igre ledjima protiv Lazarevića je bio brutalno zaustavljen. Sve sto je dao, dao je kad ga Lazarević nije cuvao. Na zalost, odbrana linije za 3 poena je i dalje rak rana ovog tima, i bez obzira na neke user suteve, previse otvorenih trojki smo dozvolili, a to se protiv barselone jednostavno ne sme, previse su dobri to igraci. I na kraju, jbg Dobriću, u onakvom momentu, promasiti onakav zicer je zaista previse. Meni je to trenutak kad smo izgubili utakmicu i teska srca moram da kazem da se nadam da cemo ga u buducnosti gledati sto manje. Koliko god ga voleo, pre svega kao borbenog igraca, pa onda i kao naseg igraca, ovo je stvarno previse. Idemo dalje, ako zadrzimo ovaj duh i zajednistvo, sa Kampacom i jos jednim centrom ili krilnim centrom, rsum mozemo da napravimo. P.S. Otkad Nedović ovako loše sutira za 3 poena? Kad god sam ga gledao bio je bar na 35%, ovo sad vise slucajno da trojku. P.P.S. Zna li se sta je sa Vildozom? 4
Moća Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Sredjeno je za Kampaca kako sam cuo.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 2 1
simple red white Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Sve što bih rekao o sinoćnoj utakmici bi stalo u par rečenica, jer sam jako ponosan na on šta rade igrači i trener. Ono što sam hteo da vidim to je ta borba a sinoć je nje bilo na pretek. Ne bih ulazio u detalje niti kritikovao igrače i trenera zašto jeste ili nije pravljen faul, zašto sudja jeste ili nije svirao. Pokazali smo karakter, pokazali čvrstinu, pokazali smo da možemo a ja verujem da ćemo mi biti "loši momci" evrolige. 2
elementary Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Srce me boli. Ali za ekipu nemam straha ,ne plaše se nikoga i dobijamo u Valensiji !Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
nahbar Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Markovic Nedovic, Lazic Dobric Lazarevic Petrusev, Mitrovic Ekipa koja je poginula u drugom poluvremenu plus produzetak. Kapa dole! 7
Milošica Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 (edited) I to bez Vildoze, Kampaca i potencijalnog pojačanja kod košem. A ja ostao bez toalet papira u stanu. Edited December 31, 2022 by Milošica
Drako Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Igrano mi prakticno i bez Bentila, jer ovo sto igra zadnje vreme, na oba kraja terena je ocajno 1
Boujee Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 2 hours ago, Moća said: Sredjeno je za Kampaca kako sam cuo. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk To bi nam zacelilo rane.
kralj Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Bilo je rupa koliko hoćeš, čak i kod najboljih. Neke sekvence Nedovića, Dobrića, Petruševa su bile totalni WTF. Meni deluje da igre Babe Mitrovića prolaze ispod radara, a momak igra bolje nego u najboljim danima. Čak i to što ne šutira (a igra mu vapi za rejndžom), nekako mi je zrela odluka za doneti, u smislu da je priznao i sebi i svima da je to borba kojoj očigledno nije dorastao. Baš greota za juče. Baš je bila utakmica kao da Hekman i De Niro predvode grupu autsajdera, samo je izostao hepiend. Dobro, verovatno je trebalo i Vildoza da se vrati u 4. četvrtini i da ga jebe gužva u saobraćaju. 3
Drako Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 Super, to ce da nam znaci u pm, isto kao sto sudije nisu videle da su 2 igraca barselone usla u reket i pre nego sto je Markovic sutnuo drugo bacanje. Mogli su i da odmah sviraju kraj na 34-19 za barselonu, da se bar ne mucimo. (Vracao snimak, i kad sam video, zeludac me zaboleo, sve se nadam da nisam dobro video, nemam snage da ponovo vracam, pa ako hoce nek neko pogleda) 1
Recommended Posts