Mil@n Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 12 minutes ago, garmonbozia said: možda sam pogrešio quote Možda si pogrešio quote ali si dobio koga si tražio. 2 5
Milosh76 Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 evo ivanović kaže da je tražio faul....... Kad se predje pola terena 1
Joe D Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 5 minutes ago, Ros said: misteriozni sponzor srpskog porekla iz teksasa iznerviran vadi pare za polonaru 2 1
Arthur Kirkland Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Mnogo mi je krivo jer smo igrali tecnije i smislenije od njih i to bez Vildoze, danas ih je sluzio samo ludacki sut za tri ( a zaista smo bili kriticni sa ovim ciglarenjem za tri, epski momenat je ona userska trojka Mitrovica ). Ne znam kako ovaj imbecil nije video Miroticevo gazenje linije u poslednjem napadu.
Drako Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Ali, dobric i omaj zicer, tacno sam znao da cemo izgubiti... Drugo, ovo je stvarno bilo bas tendenciozno navlacenje za barselonu, u zadnjoj cetvrtini Nedovica su bukvalno non stop saplitali, jedno pola nista nije svirano. 5
renne Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 1 minute ago, Drako said: Ali, dobric i omaj zicer, tacno sam znao da cemo izgubiti... Drugo, ovo je stvarno bilo bas tendenciozno navlacenje za barselonu, u zadnjoj cetvrtini Nedovica su bukvalno non stop saplitali, jedno pola nista nije svirano. pa odmah u prvoj dva čista faula mirotiću nisu suđena 1
Nikola77 Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 55 minutes ago, Joe D said: mirotic pokazao postovanje stefu na kraju cudo bi bilo da smo dobili evroligasku utakmicu sa 3/21 za tri 26 minutes ago, Ros said: Ma nek se jebu obojica, sve veliki cigani zvezdasi, a nema ko nas nije natrpao, ukljucujuci trojke za pobedu 2 3
Joe D Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 jos uvek strani koncept kod nasih ljubitelja kosarke da igrac igra da bi pobedio 4 2
Defunctus Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Kad smo ostali bez Vildoze to je bila ona ekipa sa pocetka sezone i onih silnih poraza, minus Martin. Da pustis nekome snimak igre tad i veceras, ne bi verovao da su to ti ljudi. 3
Drako Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Ja sam bukvalno, koliko god bio bas, bas tuzan, jedno duplo ponosniji na ekipu. Ovakvu rapsodiju u napadu, od prilicno tehnicki ogranicenih igraca, stvarno nisam ocekivao. Na 100 nacina smo razmontiravali barsinu odbranu, a Nedoviceva racionalnost (ako izuzmemo onu nerezonsku trojku u pp) me sve vise odusevljava. Mi prakticno zadnje 2 utakmice igramo i bez Bentila, jer ovo danas sto je igrao kao i da nije igrao. Pored eksplozije Petruseva, pojedina Mitroviceva resenja, kako kroz asistencije, tako i kroz koseve ponekad lice na magiju. 7
hrkljush boys_2 Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Na kraju su opet falila ona tri ballhandlera za Duškov finiš, Luca, Nedara i Džoni/Fako. To nam je ponajprije došlo glave. 3
renne Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 3 minutes ago, Drako said: Ja sam bukvalno, koliko god bio bas, bas tuzan, jedno duplo ponosniji na ekipu. Ovakvu rapsodiju u napadu, od prilicno tehnicki ogranicenih igraca, stvarno nisam ocekivao. Na 100 nacina smo razmontiravali barsinu odbranu, a Nedoviceva racionalnost (ako izuzmemo onu nerezonsku trojku u pp) me sve vise odusevljava. Mi prakticno zadnje 2 utakmice igramo i bez Bentila, jer ovo danas sto je igrao kao i da nije igrao. Pored eksplozije Petruseva, pojedina Mitroviceva resenja, kako kroz asistencije, tako i kroz koseve ponekad lice na magiju. baš tako 2
Recommended Posts