Jump to content

KK Crvena Zvezda 2022/23

Featured Replies

12 minutes ago, garmonbozia said:

možda sam pogrešio quote

Možda si pogrešio quote ali si dobio koga si tražio. :fantom:

evo ivanović kaže da je tražio faul...

.... Kad se predje pola terena
5 minutes ago, Ros said:

Image

misteriozni sponzor srpskog porekla iz teksasa iznerviran vadi pare za polonaru

luka ko lebron, čita do prve stranice

Mnogo mi je krivo jer smo igrali tecnije i smislenije od njih i to bez Vildoze, danas ih je sluzio samo ludacki sut za tri ( a zaista smo bili kriticni sa ovim ciglarenjem za tri, epski momenat je ona userska trojka Mitrovica :D ). Ne znam kako ovaj imbecil nije video Miroticevo gazenje linije u poslednjem napadu. 

Kako da znamo da nije video

• Popular Post

Ali, dobric i omaj zicer, tacno sam znao da cemo izgubiti...

Drugo, ovo je stvarno bilo bas tendenciozno navlacenje za barselonu, u zadnjoj cetvrtini Nedovica su bukvalno non stop saplitali, jedno pola nista nije svirano.

1 minute ago, Drako said:

Ali, dobric i omaj zicer, tacno sam znao da cemo izgubiti...

Drugo, ovo je stvarno bilo bas tendenciozno navlacenje za barselonu, u zadnjoj cetvrtini Nedovica su bukvalno non stop saplitali, jedno pola nista nije svirano.

pa odmah u prvoj dva čista faula mirotiću nisu suđena

55 minutes ago, Joe D said:

mirotic pokazao postovanje stefu na kraju

cudo bi bilo da smo dobili evroligasku utakmicu sa 3/21 za tri

26 minutes ago, Ros said:

Image

Ma nek se jebu obojica, sve veliki cigani zvezdasi, a nema ko nas nije natrpao, ukljucujuci trojke za pobedu

jos uvek strani koncept kod nasih ljubitelja kosarke da igrac igra da bi pobedio

Kad smo ostali bez Vildoze to je bila ona ekipa sa pocetka sezone i onih silnih poraza, minus Martin. Da pustis nekome snimak igre tad i veceras, ne bi verovao da su to ti ljudi. 

Ja sam bukvalno, koliko god bio bas, bas tuzan, jedno duplo ponosniji na ekipu. Ovakvu rapsodiju u napadu, od prilicno tehnicki ogranicenih igraca, stvarno nisam ocekivao. Na 100 nacina smo razmontiravali barsinu odbranu, a Nedoviceva racionalnost (ako izuzmemo onu nerezonsku trojku u pp) me sve vise odusevljava. Mi prakticno zadnje 2 utakmice igramo i bez Bentila, jer ovo danas sto je igrao kao i da nije igrao. Pored eksplozije Petruseva, pojedina Mitroviceva resenja, kako kroz asistencije, tako i kroz koseve ponekad lice na magiju.

Na kraju su opet falila ona tri ballhandlera za Duškov finiš, Luca, Nedara i Džoni/Fako. To nam je ponajprije došlo glave.

3 minutes ago, Drako said:

Ja sam bukvalno, koliko god bio bas, bas tuzan, jedno duplo ponosniji na ekipu. Ovakvu rapsodiju u napadu, od prilicno tehnicki ogranicenih igraca, stvarno nisam ocekivao. Na 100 nacina smo razmontiravali barsinu odbranu, a Nedoviceva racionalnost (ako izuzmemo onu nerezonsku trojku u pp) me sve vise odusevljava. Mi prakticno zadnje 2 utakmice igramo i bez Bentila, jer ovo danas sto je igrao kao i da nije igrao. Pored eksplozije Petruseva, pojedina Mitroviceva resenja, kako kroz asistencije, tako i kroz koseve ponekad lice na magiju.

baš tako

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout