Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Dosta su različiti igrači. 

@Joe D

Edited by Milošica
Posted
2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Javlja mi se da je sam Ivanović insistirao na njemu, želi još više mozga na parketu.

Pa nema šanse da Ivanoviću dovedu igrača koga on ne želi, ali ok je i njegov izbor komentarisati. Realno nam treba petica.

@Joe D

Ne kažem ni ja da je izbor niko ili Polonara ali mogu da zamislim da su dostupne petice dosta lošiji igrači od njega. Misliš da je stvarno bolje da ne dolazi niko nego da on dođe? 

Posted
30 minutes ago, Joe D said:

ko?

Niko i Polonara

• +1 1
Posted
1 hour ago, Heaviside said:

Pa nema šanse da Ivanoviću dovedu igrača koga on ne želi, ali ok je i njegov izbor komentarisati. Realno nam treba petica.

@Joe D

Ne kažem ni ja da je izbor niko ili Polonara ali mogu da zamislim da su dostupne petice dosta lošiji igrači od njega. Misliš da je stvarno bolje da ne dolazi niko nego da on dođe? 

Mi volimo da širimo, da preuzimamo, da igramo brzo, i meni je to ok. U tom smislu se verovatno i tražilo pojačanje.

• +1 1
Posted

U danasnjoj kosarci klasicna petica je precjenjena poput devetke u fudbalu :fantom:

Posted

Sa Barsom stojimo na 2:10, vreme je da to bar maaaalooo popravimo večeras :rolleyes:

• +1 1
Posted

kakav antiklimaks sa brisanjem parketa, ako je neko iz Barce i bio pod utiskom navijanja, sad su se svi ohladili

Posted

Ne mrači Musline, biće prilike da se opet useru u gaće tokom meča.

Posted

Mitrović mora da ide na koš agresivnije posle pika, više mu niko ne veruje i ne čuvaju ga jer znaju da prvo gleda da doda i onda nema kome

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...