levi Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 pa i ovi se pozivaju na Žurnal. ali ako je Zurnal rekao onda je to to
Defunctus Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) Pitanje trenutka je kad ce Coki biti optuzen za rasizam. Trece pojacanje na poziciji stranca je je ponovo belac, a Adams dobio otkaz i Holand na pola puta do iste sudbine. Edited December 30, 2022 by Defunctus 3
Dankan Ajdaho Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Jedina EL ekipa sa 0 Amerikanaca. (Martin van tima)
MiddleClass Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Jbt, Polonara igra na poziciji 4 i 5. A kad ce zamjena za Holanda? 1
cvrlle Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 mislim da imamo pravo na to jos jedno prazno mesto za EL registraciju. ako ikada bocni vetrovi budu popustili. 1
Dankan Ajdaho Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 43 minutes ago, MiddleClass said: Jbt, Polonara igra na poziciji 4 i 5. A kad ce zamjena za Holanda? Cenim da je dobar za atmosferu u ekipi i da ga neće dirati.
Heaviside Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 4 hours ago, Joe D said: dobro igramo, daj da promenimo nesto Pa povredio se Martin i biće opet 100% spreman za jedno 3 meseca. U borbi smo za top8 i ako imaju para treba da dovedu zamenu. Uostalom,valjda trener zna da li mu neko treba, za sada deluje da zna šta radi. I ja sam više očekivao igrača dobrog u skoku, mada Petrušev sa ovakvom zaštitom obruča verovatno da ima više smisla na petici plus ima i šut pa napadački bili dosta zajebani sa našim bekovima i praznim reketom. 3
assignment Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 11 minutes ago, Heaviside said: Pa povredio se Martin i biće opet 100% spreman za jedno 3 meseca. U borbi smo za top8 i ako imaju para treba da dovedu zamenu. Uostalom,valjda trener zna da li mu neko treba, za sada deluje da zna šta radi. I ja sam više očekivao igrača dobrog u skoku, mada Petrušev sa ovakvom zaštitom obruča verovatno da ima više smisla na petici plus ima i šut pa napadački bili dosta zajebani sa našim bekovima i praznim reketom. Martin je to isto koleno operisao dva puta, prvi put mu je oporavak isao bas lose, pa se na svoju odgovornost (klub nije hteo) operisao jos jednom, pa dosao kod nas. Tako da se nebi kladio ni za ta tri meseca, a kamoli na 100%, jer realno da posle operacija to jos nikada nije bio. Poce da igra bolje, a sam Dusko je na to odgovorio da moze mnogo bolje, e sad, moze li stvarno....
Joe D Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Petrusev svoju najbolju kosarku u zivotu igra upravo nakon sto je pomeren na 4, verovatno jer mu jos uvek u vecini slucajeva vise odgovara defanzivno da tu bude. On ima dovoljno brze noge da isprati igrace, ali mu je zagradjivanje i odbrana na low postu jos uvek problem. Naravno, nije mu jednostavno ni protiv vezenkova ovog sveta, ali nije da ce se cesto sretati sa takvima, a i za to valjda imamo lazarevica u rosteru. Ovime dovodis do pomeranja obojice, a ne resavas onaj problem koji zapravo imas. Meni je ovo pre slucaj da se pojavilo dostupno veliko ime, pa sto da ga ne uzmemo.
Heaviside Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 I ja bih više voleo peticu, više nagađam kako bi to izgledalo sa Polonarom i mislim da je to značajno bolje nego da ne dovode nikoga. Možda ni ne mogu da nađu vrhunsku peticu dokazanu u Evroligi. Polonara je sigurica, dokazan igrač koji je pod Ivamovićem doživeo punu afirmaciju.
Nikodije Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 4 hours ago, Joe D said: dobro igramo, daj da promenimo nesto Menja se za aba, u el ostaje isto. 3 2
Joe D Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 4 minutes ago, Heaviside said: I ja bih više voleo peticu, više nagađam kako bi to izgledalo sa Polonarom i mislim da je to značajno bolje nego da ne dovode nikoga. ne bih se slozio. uostalom, tesko da je izbor polonara ili niko. 1
Dankan Ajdaho Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Javlja mi se da je sam Ivanović insistirao na njemu, želi još više mozga na parketu.
Recommended Posts