Nikodije Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Ova epizoda sa Kampacom tačno ukazuje koliko je ova Zvezda Vučićev projekat. Budži se i ulažu velike pare, a u osnovi trulo i bušno. 1 tipično naprednjačko potemkinovo selo. 3 1
Dankan Ajdaho Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Razmišljam šta će tek biti kada Limarove umotvorine stignu na EL naplatu, cenim da je Čovara malji deca u poređenju sa time. Ima oba kluba da šutnu iz takmičenja zauvek. 3 1
bradilko Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Razmišljam šta će tek biti kada Limarove umotvorine stignu na EL naplatu, cenim da je Čovara malji deca u poređenju sa time. Ima oba kluba da šutnu iz takmičenja zauvek. razmisljas? LoL
dragance Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 15 minutes ago, bradilko said: razmisljas? LoL Opet došao da provociraš, kalimero?
bradilko Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 3 minutes ago, dragance said: Opet došao da provociraš, kalimero? tesko to kod tebe dosao u goste? ajde odjeb! troskok! mera si za.. 1
dragance Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 E, nesposoban i za uhljeb, pa gorčina izbija iz tebe. 1 1
Musky Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Da ga nismo ovoliko platili... pa da ga sada uvaljamo nekom kolegi milijunašu...ali da ga je neko hteo po toj ceni ne bi se mi mnogo pitali. Komšiluku bi lego al njih sirotane nema pas za šta dujede. Sad smo kao moj komšija Gagi gastos koji svakog leta dodje doma u nekom drugom namudjenom autu i svaki jebeni put ode u Paraliju na letovanje. 2
bradilko Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) 1 hour ago, dragance said: E, nesposoban i za uhljeb, pa gorčina izbija iz tebe. ogorcen sam na skolstvo sto takvi zavrsavaju osnovnu ili vecernju skolu u roku. peka leka te pozdravio Edited December 28, 2022 by bradilko
dragance Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 57 minutes ago, bradilko said: ogorcen sam na skolstvo sto takvi zavrsavaju osnovnu ili vecernju skolu u roku. peka leka te pozdravio 1
Boujee Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Gazda mora da ide. Ne doprinosi ništa više sa FMP-om, a pravi neoprostive greške za nekog ko je u košarci eonima. Propustio je priliku nekoliko puta da napravi taj iskorak, po svemu sudeći to će se desiti i ove godine zbog njegovih idiotskih, ponavljajućih grešaka. To je za svaku, pa i državnu firmu neoprostivo. 1
ToniAdams Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 10 hours ago, Musky said: Da ga nismo ovoliko platili... pa da ga sada uvaljamo nekom kolegi milijunašu...ali da ga je neko hteo po toj ceni ne bi se mi mnogo pitali. Komšiluku bi lego al njih sirotane nema pas za šta dujede. Sad smo kao moj komšija Gagi gastos koji svakog leta dodje doma u nekom drugom namudjenom autu i svaki jebeni put ode u Paraliju na letovanje. Ovo stvarno ima kod gastosa, rentaju kola na metar dana da bi se pokazali u otadžbini i u Paraliji, nastavite sad slobodno
Recommended Posts