Wilde Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Šanse nema da Lazarević ispadne iz 12. Kampaco će da istisne Holanda (njemu ionako verovatno odbrojavaju poslednji dani kod nas), pojačanje na centru će da istisne Raduljicu i to je to. Kad se za mesec dana vrati Džoni, on će umesto Pefija ako do tada ne dovedemo neku trojku, ali tu nam stvarno više ne gori. Link to comment
Arthur Kirkland Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 1 hour ago, Ros said: braca se žale na sudjenje navodni faul nad larandzakisom pri sutu za 3 i faul Mitrovica na ofanzivnom skoku gde je oly osvojio loptu Ko ih jebe, nikada necu zaboraviti onu Javorovu pljacku kada smo bili nadomak top 8. A moja sucut i kriminalnoj organizaciji Delije na olimpijakosovom porazu. 3 2 Link to comment
elementary Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Pustih snimak da pogledam na miru . Odgledao samo par minuta u prenosu .Dobro se držimo za sada u prvoj četvrtini,valjda izdrzimo.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1 Link to comment
Hele Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Mogu li se trejdovati igraci u EL kosarci? 🤣 Nama sad bas to treba - Ivanovic, Holand, Kuzmic, Raduljica, Markovic, Ilic... za jednog, dva top igraca. Link to comment
Nikodije Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 10 minutes ago, Hele said: Mogu li se trejdovati igraci u EL kosarci? 🤣 Nama sad bas to treba - Ivanovic, Holand, Kuzmic, Raduljica, Markovic, Ilic... za jednog, dva top igraca. Zašto samo dva, daj pet. To što je ovaj tim proigrao ne znači da nam ne treba neki drugi, bolji tim već tokom ove sezone. 4 3 Link to comment
elementary Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Najbolje od svega što smo igrali samo sa dva stranca Vildoza i Bentil odigrao par minuta ,za neverovati. Imamo još rezerve za bar dva stranca ,Kampaco i centar.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
los borrachos Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Defensive juggernaut 6 Link to comment
Nikodije Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Sad videh klip sa defanzivnim bravurama Petruševa, sunce ti jebem, skroz je spustio roletnu pirejskim ciganima 3 Link to comment
Moća Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Gledao sad i na kraju gledam kad se pozdravljaju i cudim se koj moj se neki nas mali fizioterapeut pozdravlja kad ono Kampaco 2 4 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Gledati bez tona. 2 Link to comment
Hele Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 7 hours ago, Nikodije said: Zašto samo dva, daj pet. To što je ovaj tim proigrao ne znači da nam ne treba neki drugi, bolji tim već tokom ove sezone. Ako uzmes pet za pet u trejdu, neces dobiti znacajno bolje igrace, osim ako te bas ne usere. Joj, nista ne znas. Link to comment
renne Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Mi smo k'o Roki, mustimo da nas umlate i umore se, i onda kreće kontraofanziva 4 1 3 Link to comment
simple red white Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 9 hours ago, Defunctus said: Zeks Pantic na aparatima, insistira na sudijama da su nevidjeno pomogle Zvezdi. Videlo se da nam sudije pomažu kada je Perez prišao Vildozi i nešto mu na španskom rekao u stilu no te preocupes, estras bien...estoy aqui. Link to comment
Popular Post darkonet Posted December 23, 2022 Popular Post Share Posted December 23, 2022 Najbolje se vidi kakvo je bratstvo klubova kad Olimpijakos izgubi. Kad nas pobede tada nas vole najvise na svetu. Mrs bre Bravo Zvezdo, bravo igraci, bravo Ivanovicu!!! 12 Link to comment
renne Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Te utakmice protiv Oly-ja su mi uvek bile najodvratnije 7 Link to comment
Recommended Posts