Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted

Zvezda i Kampaco, kolorizovano

de198b86e1d626bf73b04803e1584aaa.jpg

• Haha 5
Posted

"Da li će BODIROGA na vreme otvoriti MEJL s potrebnom PAPIROLOGIJOM (FOTO, VIDEO)"

• Haha 1
Posted
17 hours ago, levi said:

jel ima Lesor izlaz u slučaju EL ponude

Kada smo doveli Elon Mask-a u klub:unsure:

Posted

Bentil imao problema s vizom, leti u Atinu tek sutra. Kampaco još uvek nije registrovan zbog one zabrane, tako da preskače Oli.

Posted

Neće ni biti regiatrovan, žali bobe novaca

• +1 2
  • Haha 1
  • -1 2
Posted

Dobro, mora neko da čuva ključeve od svlačionice i da podmetne leđa kad trener crta akciju na tabli.

• +1 1
Posted

Dovedeš najskuplje pojačanje u istoriji ali ne možeš da ga registruješ jer nisi isplatio plate.

Meni to zvuči sasvim logično.

Posted

treba ceniti i Campazov optimizam da potpisuje veliki ugovor sa klubom koji ne plaća redovno

mada da su samo zbog para kažnjeni do sad bi se stvorile, verovatno ima još nekih nepravilnosti koje ne mogu tek tako da se reše, Bodiroga nije spavao od kad je postavljen dok nije otkrio šta to Čović mulja sa papirima

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Bolje veliki ugovor koji će da naplati na Batu nego mali koji ide redovno.

• +1 2
Posted

Normalno, tu još padne i neka kamatica uz 0 rizika. Kapiram da i nema nekog velikog problema sa parama, možda je raskid sa Adamsom u pitanju ili tako nešto. 

Posted

Pa koliko sam ja video juce u nekom vestima problem i jeste sa Adamsom, zbog nekih 200 hiljada evra

Posted
18 minutes ago, Lord Stef said:

zbog nekih 200 hiljada evra nečega.

:nobles:

• Haha 1
Posted

muceni kampaco misli da je dosao na rekreaciju u smiraj karijere, posle nba malo lagane el, a na debiju ga ceka dzolijeva paklena masina :hail:

bice posle nedelje "gde je nestao kampaco"

"zaboravio se carapic, pa ga odneo u dzepu u cacak" :dry:

vidim pomeren termin na nedelju 14.30

pretpostavljam da se ima izgovor u nerasanjenosti

nego kad bi trebalo doci na utakmicu, dal ce biti guzve, pogotovo zbog debija kampaca?

• Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...