Micko8 Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 (edited) Koji ce nam klinac Bobi kada tu ulogu uspesno ispunjavaju Kuzimic i Raduljica za manje novce . Sumnjam da je Marjanovic uopste tip igraca koji Ivanovic gotivi, treba da nadju nekog crnog amerikanca fizikalca i da teraju sa Petrusevim i Mitrovicem do kraja sezone . Ko je mali djak prvak na sliki sa Terzom madjijom??? Edited December 17, 2022 by Micko8
Micko8 Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 (edited) Mogao bi Kampaco da nam sredi Jokica za sledecu sezonu ili kada mu istekne ugovor sa Denverom , da ga ljudski penzionisemo kao Raduljicu,Markovica i Teodosica Edited December 17, 2022 by Micko8 1
Ted Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 roze koferče jbt, slično ima moja ćerkica jel on to došao da ćerkom ili detetom? mislim, ako nije, moram svečano da izjavim da mi je drago što nije došao kod nas. ej, roze kofer btw. čestitam, dobar ulov 1 2
Drako Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 (edited) Ok, Kampaco je tu, spoljna linija ce biti ubistvena, ali meni je misterija sta je sa Ilicem? Da li je moguce da mvp ABA lige nije imao mesta ni 2 minuta u skracenoj rotaciji visokih, nego smo gledali onu budalu (u stvari, mi smo budale, njega boli pimpek, on uzima lovu za ovo budalesanje), da li je moguce da je toliko los. Ok, imamo Petruseva, koji iz utakmice u utakmicu sve bolje igra, kad je podesan protivnik imamo i Mitrovica, ali je Bentil u strmoglavom padu, i od pretrpanosti sa visokim igracima, dodjosmo u situaciju da necemo imati vise od 2 upotrebljiva igraca za 4 i 5. Jbg, koliko god dobri bili Kampaco, Vildoza i Nedović, ne mogu da imaju 100% sut, a onda treba neko i da zagradi i skoci... Edited December 17, 2022 by Drako
Wilde Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 37 minutes ago, Ros said: mogli bi imati 40 minuta 2 od njih 3 na terenu Mahom će i biti tako. Kad su na parketu Nedara i Vildoza, Luka će biti primarni ballhandler kao i do sada, kad Nemanja izađe Faku diriguje a Vildoza izleće iz blokova i služi kao sekundarni kreator kad zatreba. Videćemo, ovo ionako otvara milion opcija u napadu. Sad treba konačno da se raziđemo s par igrača, a ostalima da se konstantno ponavlja da bukvalno u bilo kom momentu treba da budu spremni da uhvate pas koji doleće niotkuda. Još uvek ne verujem da smo doveli Kampaca, ali sad znatno manje ne verujem. 2
Hele Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 26 minutes ago, Ted said: roze koferče jbt, slično ima moja ćerkica jel on to došao da ćerkom ili detetom? mislim, ako nije, moram svečano da izjavim da mi je drago što nije došao kod nas. ej, roze kofer btw. čestitam, dobar ulov 2
Lord Stef Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 1 hour ago, Heaviside said: To mi kaži! Šta kažu grobari, jel Faku najskuplji košarkaš u istoriji Srbije? Mene zanima sta kazu Delije, jel' nije najskuplji kosarkas u istoriji Srbije? 2
Ted Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 pretpostavio sam da je to, slatkiš malecki al morao sam malkice da ga pecnem.....no hard feelings 1
Ted Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 1 hour ago, Heaviside said: To mi kaži! Šta kažu grobari, jel Faku najskuplji košarkaš u istoriji Srbije? nemam pojma, morao bih prvo da znam koliko košta ove cifre što se pominju u javnosti deluju suludo i nadrealno 1
Hele Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Svaka cast na pretpostavci Serloce. Cak je igracka bila preko kofera. 1 1
Dankan Ajdaho Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Živ nisam da saznam koja muljevina je iza ovog.
Micko8 Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Mozda je Terza madjija platio iz svoje klupske kase
Nikodije Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 (edited) 1 hour ago, Ted said: roze koferče jbt, slično ima moja ćerkica jel on to došao da ćerkom ili detetom? mislim, ako nije, moram svečano da izjavim da mi je drago što nije došao kod nas. ej, roze kofer btw. čestitam, dobar ulov Čestitam, dobar ulov, njanjanja. Pičko jedna. Treba da kukaš zbog para koje dobija, a onda mi odgovorimo nešto smešno, i onda to tako dalje ide. Ovako kvariš dinamiku. Edited December 18, 2022 by Nikodije 1
Ted Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Just now, Nikodije said: Čestitam, dobar ulov, njanjanja. Pičko jedna. Treba da kukaš zbog para koje dobija, a onda mi odgovorimo nešto snešno, i onda to tako dalje ide. Ovako kvariš dinamiku. sorry, pripremiću odgovarajuću reakciju. jel ok. da koristim reči "bankomat", "eksel", "pudlica", "državni projekat" i "picousti"? 1 1
Ros Posted December 18, 2022 Author Posted December 18, 2022 6 minutes ago, Ted said: sorry, pripremiću odgovarajuću reakciju. jel ok. da koristim reči "bankomat", "eksel", "pudlica", "državni projekat" i "picousti"? fali ti “peder” 2
Recommended Posts