Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Koja je prognoza za Martina?

Rekoše u prvim vestima minimum dva meaeca

• Tužno 1
Posted

Da nismo ostavili Berona samog koš ne bi dali iz igre . Vildoza kako je pogodio bacanje jedva je stojao na nogama ,ostali igrači isto. Baš nas premorio Žalgiris ,stvarno smo izginuli za pobedu protiv njih . Ivanović ,Martin dva dosta bitna igrača van ,ne može se baš sve pokriti i korigovati.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Šteta, ovi su vrlo pobedljivi. Nadao sam se da ćemo imati snage da danas zaokružimo niz, 8-6 bi bio fantastičan skor za nas. Nadam se da dobijamo bar jednu od sledeće tri. 

Edited by Heaviside
  • +1 3
Posted
5 minutes ago, Heaviside said:

. Nadam se da dobijamo bar jednu od sledeće tri. 

Ma nema šanse ni jednu

• +1 1
  • -1 1
Posted

Meni nije jasan samo ovaj šut za 3 Nedovića nije on toliko loš šuter ,njegovi procenti su katastofalni,bilo je tu baš dosta otvorenih pozicija .
Holand bukvalno igra da se pojedini spoljni igrači odmore par minuta ,i to samo u prvom poluvremenu .
Stvarno nema potrebe ga više zadržavati . Stranac za koga je Dobrić izmislio košarku,nema potrebe da ulazi više zznamo koliko ne zna.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

treba stvarno biti umetnik da imas pet centara pod ugovorom, i opet imas krater na petici

• +1 5
Posted
5 minutes ago, Joe D said:

igra u koreji

E jbg, takvog već imamo :blush:

Posted

@Moća, lepo ti kazu ljudi, bolje ostani kod kuce, sad si nasao da dodjes u halu, jos si i brata poveo da nas izmalerisete do kraja. 

• +1 1
Posted

sta ste navrzli na mocu, pa neka smo izgubili jednu utakmicu zbog njega, sta sad

Posted (edited)

Dupli

Edited by Boujee
Posted (edited)

Nema veze, idemo dalje. 

Samo jednu želju imam kod ovog tima, a to je da ne gledam ovog bradatog foliranta do kraja sezone. Lakše bi mi bilo da mu isplatimo šta mu je političkom/kumovskom linijom obećano nego da gledam mrtvaka u našem dresu. 

Svaki njegov minut u igri je uvreda ne samo za sport i navijače, nego za svakog poštenog čoveka. 

Edited by Boujee
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...