Milošica Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Just now, Azdaja said: Šta je rekao? Nada se da jos postoji neka sansa za TOP 8, pa s obzirom na neki potencijalni krug.
elementary Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Ja prezadovoljan ovom ekipom ,toliko nedostataka ali borba do kraja .Sledeću u Pireju da se malo odmorimo pa onda da karamo Barsu sa Kampacom 8-8 bi bio super skor Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 2
assignment Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Momcima svaka čast na borbi, jedino dobro je double double Petruševa, dečko je sve bolji... U perspektivi, povreda Martina sa tom prognozom je težak udarac. Džabe imamo Raduljicu i Kuzmića, bar sto se EL tice. Tu nam treba zamena... I čudi me da je Holland još tu... 1
Joe D Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 5 minutes ago, Hele said: A i repstacija dobija polako ozbiljnog igrača. rekao da mu to smaranje 1
Ratamahatta Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Jbg, steta, ocekivao sam da cemo dobiti ovo i Megu i onda posle toga downfall Oh well Nije Bili nista nikom duzan
renne Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Just now, Plajvi said: Nije Bili nista nikom duzan nije dužan ni da jede govna 1
Micko8 Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Just now, assignment said: Momcima svaka čast na borbi, jedino dobro je double double Petruševa, dečko je sve bolji... U perspektivi, povreda Martina sa tom prognozom je težak udarac. Džabe imamo Raduljicu i Kuzmića, bar sto se EL tice. Tu nam treba zamena... I čudi me da je Holland još tu... Neka dovedu lika iz FMP-a na poziciji skracene crne petice.
Joe D Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 2 minutes ago, Micko8 said: Neka dovedu lika iz FMP-a na poziciji skracene crne petice. jankovica?
John Coltrane Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Bio na dečijem rodjendanu, videh na FB da je @Moća u Pioniru, rekoh sebi u bradu "nije dobar znak"...
MiddleClass Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Jbt, nudio se Armani cijelo vrijeme, ali crkli smo. Petrusev Bili 2
Heaviside Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 10 minutes ago, assignment said: Momcima svaka čast na borbi, jedino dobro je double double Petruševa, dečko je sve bolji... U perspektivi, povreda Martina sa tom prognozom je težak udarac. Džabe imamo Raduljicu i Kuzmića, bar sto se EL tice. Tu nam treba zamena... I čudi me da je Holland još tu... Koja je prognoza za Martina?
Recommended Posts