Milosh76 Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Oko Arene milion pandura, kornjaca, marica, autobusa, saobracajaca koji proveravaju dokumenta ljudi koji su parkirali bas ispred Arene.Ko ide, neka se cuva, bice cudo ako ne bude sranja.
ZSNj Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Sta kazu organi bezbednosti, sme li se gledati preko tv-a, ili da budemo mirni? Edited December 8, 2022 by ZSNj 1 1
garmonbozia Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 16 minutes ago, kralj said: Ko ide sam je tražio. Kratka suknja argument? Ne mislim da neko ko ide traži sranje, ali oni koji treba da obezbede da do ovakvih gluposti ne dođe su zakazali (Ostoja, Čović, policija). Tako da običan navijač nije kriv ako mu se nešto desi... 2
kralj Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Kratka suknja argument? Ne mislim da neko ko ide traži sranje, ali oni koji treba da obezbede da do ovakvih gluposti ne dođe su zakazali (Ostoja, Čović, policija). Tako da običan navijač nije kriv ako mu se nešto desi...Kakva kratka suknja? Sedaš u avion bez jednog krila, 2 od 3 motora u kvaru, lokalni požar u pilotskoj kabini, al te uveravaju da je sve pod kontrolom. Ok, biće odgovorni oni koji su te uverili, ako se kojim slučajem desi da ne savladate prekookeanski let. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 2
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 1 hour ago, kralj said: Ko ide sam je tražio. 1
adasevic Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Ma nece biti nikakvih sranja. Evo kaze milos policije ko pleve. Bice zvezdini navijaci mirni, a policija će da napravi kordon koji nece niko ni moći da probije. Bice napusavanja i vređanja i to je to. Moguce da će da se ganjaju posle tekme, mada ni to ne verujem... Edited December 8, 2022 by adasevic 2
Micko8 Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 (edited) Koliko hajpa za utakmicu izmedju dva tima koja svake sezone odigraju 10+ utakmica izmedju sebe Edited December 8, 2022 by Micko8
Djuro Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ako ne bude sranja, to ce biti znak da smo evoluirali. lol
MeanM@ Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Naravno da sranja bude samo kad ‘oni’ pozele i kad im odgovara.Ovo vise lici na neko peglanje na relaciji Zvezda-Partizan-Bodiroga. Naravno za Zvalavog je cela ujdurma win win situacija.Motiv Covica i tog dela ekipe moze biti da kompromituju Partizan ispadima, da EL mora da onda kaznjava domacina, a vrhovni u EL je jelte Bodibond, pa ce i njemu testisi u procep. Ogavno sve svakako. Ako ova prica nije samo moja umisljena paranoja onda postoji realna opasnost od prekida i sranja, a mozda je sve ovo samo sredstvo medjusobnog opipavanja pulsa za buduce susrete i kreiranje pozicija pred prolecne odlucujuce duele. 1
Weenie Pooh Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 4 hours ago, munze said: ko li im pise ovakva retardirana saopstenja. ko da su srednjoskolci jbte. Paklen plan, obučeš prvo Zvezdin dres pa preko Partizanov, pa kreneš da ubacuješ predmete u cilju izazivanja nemira & incidenata Samo mi nije jasno da li to radiš pre ili posle što skineš dres? U kom tačno trenutku se ide na: 2 6
lord_s Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Ne bih se vise ni kladio da tu neko ima bilo kakve ideje sta radi, i da planski radi, pa makar i nesto govnjivo. Pre bih rekao da vec odavno u odnosima dva kluba diskusija, a i posledicno akcijanje ide po principu - "Sta su uradili?! Daj da im jebemo sve po spisku" "Jebacemo vam sve po spisku" "Jebemo vam sve po spisku" "Kome cete vi sve po spisku, hajde probajte" "Sta te rekli, ju vidi sta su rekli, daj da..." rinse and repeat
Hele Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Usle su Delije, sad treba izdati saopstenje da ce tekma biti odigrana bez prisustva policije, normalni ljudi nek ne dolazi, igraci, novinari...nek ni ne krecu, pa kad udju i Grobari, zakljucati Arenu 😁 1 1 1
Recommended Posts