garmonbozia Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 (edited) 52 minutes ago, harper said: Dusko Ivanovic me svaki sledeci put vise iznenadjuje u pozitivnom smislu, bas sam jeo govna kad je dolazio. Brutalna logika u rotaciji, nema zasluznih gradjana, minutaza direktno zavisi od ucinka, na svaki napad Makabija koji krene da prolazi ima reakciju i u izboru igraca i u promeni odbrane. Strasna je steta sto nemamo pouzdanog 3D strelca umesto sto se patimo sa Holandom i Dobricem, jedan takav igrac bi nas veceras oterao na +15 za poluvreme. Pa jedan od najozbiljnijih trenera koji su ikad radili u Srbiji. Da je bio tu otpočetka sezone sastavio bi bruka ekipu od starta, ovako sad mora da trpi neke dileje dok ne nađete zamene. Edited November 24, 2022 by garmonbozia 4
salerokada Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 Ivanović je uradio ono što se očekuje od dobrog trenera: iskoristio potencijal ekipe. Ono prethodno nije imalo ni glavu, ni rep. E sad, potencijal nam nije neki, ali je dovoljan da ne budemo poslednji u Evroligi.
assignment Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 Jebi se Lorenco, protiv grobara mrtva baba, a naš puniš, sram te bilo 1
assignment Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 1 minute ago, salerokada said: Što ne ubacuje Petruševa? Na Lorenca, to se i ja pitam....
elementary Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 Nećemo valjda izgubiti od ovih pacera Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
salerokada Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 Uf, loša situacija. Imaju napad do kraja, a mi ne umemo da zaustavimo Lorenca.
Hele Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 Jedan nula za crveno-bele protiv žuto-plavih. 1
Recommended Posts