ZSNj Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 A i kad digne formu i dalje ce biti los 2 Link to comment
harper lee Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 minute ago, Moća said: Ja mislim da Jovanovic ne sme da klupira Lazica i Markovica. Ma koliko Ivanovic bio los on ce dici formu dok su ova dvojica zavrsila sa ozbiljnom kosarkom. I meni izgleda da se on ne pita previse, ni oko potpisa ni oko uloga u timu, nego Laki kad se uhvati za nesto kao buldog je. Prava adresa za kritiku je onaj ko je formirao ovako nakaradan roster i to ne samo u ovom prelaznom roku vec i prosle godine. Meni je zalicilo na usranu sezonu cim je Covic krenuo da svira kurcu o oslanjanju na domace igrace "za razliku od Najveceg Srbina" i tako sebi unapred napravi alibi za smenu na vrhu srpske kosarke i ABA lige. Sad, ako je to tacno Jovanovic svakako nije aboliran od krivice, makar zbog toga sto pristaje da mu veliki poznavalac kosarke iz Zeleznika ovako nabija losu reputaciju. 1 Link to comment
harper lee Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 minute ago, ZSNj said: A i kad digne formu i dalje ce biti los Ivanovic je u proslom kolu bio nas najbolji igrac protiv ekipe koja nije nista losija od Igokee. Neko ce reci "aha, to je ipak FMP pa nije vazno", ali ni protiv takvog FMP-a Dobric i Lazic nisu uradili nista. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 22 minutes ago, Moća said: Ja mislim da Jovanovic ne sme da klupira Lazica i Markovica. Ma koliko Ivanovic bio los on ce dici formu dok su ova dvojica zavrsila sa ozbiljnom kosarkom. Lazić je neprikosnoven, ostali ne. Ili makar ne u toj meri. Inače, čuj, ja ne znam ko je glavni i odgovorni krivac za kompletnu situaciju...pa taj mi je na tapetu deceniju Link to comment
Moća Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 (edited) 44 minutes ago, ZSNj said: A i kad digne formu i dalje ce biti los Ali ce i dalje biti bolji od Markovica. U EL Vildoza 30 min, Ivanovic 10 a u Aba nek dele minutazu i to je to. Edited October 31, 2022 by Moća Link to comment
Ratamahatta Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 (edited) Prosle godine sam bio siguran da ce Pefi na iskustvo da bude faktor kad bude vazno, i bio je Ali ove godine nam ni bog nece pomoci, mozda osvojimo kup Voleo bih da vidim, a mrzi me da istrazujem sam - Ivanovicevi statsi na gostujucim utakmicama u EL i ABA iz prosle i ove sezone Odigrao je ok prvu tekmu protiv Fenera prosle sezone i posle je sve ostale tekme po Evropama koje sam gledao odigrao kao da je na maturskoj ekskurziji u Ceceniji Edited October 31, 2022 by Plajvi Link to comment
dragance Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Lazić je neprikosnoven, ostali ne. Ili makar ne u toj meri. Inače, čuj, ja ne znam ko je glavni i odgovorni krivac za kompletnu situaciju...pa taj mi je na tapetu deceniju Zar se niste pomirili? Ili te i dalje stalkuje sa onim? Link to comment
Dankan Ajdaho Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ne stalkuje me, makar javno.. Da smo se pomirili, baš i nismo Link to comment
hrkljush boys_2 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Fun facts sa sljedećim igračima kad je u pitanju jucerasnja utakmica, rez - Lazic-12 Dobric -7 Raduljica -6 Markovic -7; Dok je sa sljedećim na - Vildoza +21 Stef +11 Martin +8 Nedovic +8 Holland +7; Link to comment
Joe D Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 fun fact je i to da +/- u pojedinacnim utakmicama kurcu ne vredi 1 Link to comment
Ros Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 pefi je imao par sekvenci na kraju koje su bile ok. ono bacanje za loptom, dve trojke. lazic i dobric 0 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 1 hour ago, Joe D said: fun fact je i to da +/- u pojedinacnim utakmicama kurcu ne vredi Jah... Link to comment
Mil@n Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Najgore od svega je što nemam ni najmanju želju da sednem da pogledam tekmu sa ovim vedetama... Da nije Vildoza došao bilo bi baš tragikomično. Nedović i ako se ne povredi (malo verovatno), vraćaće se u formu 6 meseci /i povrediti kad se vrati/. 1 Link to comment
Hroničar Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ali hajlajt večeri je onaj potez Raduljice koji na slobodnim bacanjima fintira vazduh, kreće na najsporiji ulaz koji sam u životu video i pogađa vrh table. Majko moja... A, setio sam se još jednog poteza, Lazićevo dodavanje iza leđa jako i nikome, zamalo Vildoza da ostane bez kolena. 1 2 1 Link to comment
harper lee Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 32 minutes ago, Mil@n said: Najgore od svega je što nemam ni najmanju želju da sednem da pogledam tekmu sa ovim vedetama... Da nije Vildoza došao bilo bi baš tragikomično. Nedović i ako se ne povredi (malo verovatno), vraćaće se u formu 6 meseci /i povrediti kad se vrati/. Meni su utakmice duplo zabavnije za gledanje ove godine nego prosle, pogotovo otkako je dosao Vildoza. 3 Link to comment
Recommended Posts