Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

20 minutes ago, Nikodije said:

Lazić i Dobrić mogu zajedno u petorku ako su na 4 i 5 Kalinić i Mitrović. Ako su Bentil i Petrušev onda teško, al ovaj lik misli drugačije.

Protiv Bajerna je Dobrić dao 10 poena od 12 poena ukupno, kad je Bentil bio na terenu, a od tih 10 je 8 dao nakon 3 asistencije Bentila.

Dobrić ne može spolja da igra sa Lazićem i Markovićem, jer kao što je rečeno on može ili da čeka u ćošku ili eventualno da utrči.  Sa ovom dvojicom na terenu on mora da bude primarna opcija, za šta nije sposoban. 

• +1 1

Koliko god su Dobric, Ivanovic i Lazic katastrofalni danas ovi minuti Raduljice su bas velika retkost u kosarci. Nekog paraplegicara od 80 godina da je ubacio vise bi doprineo.

Ivanoviću se mnogo toleriše . Gori je od Adamsa koji je odmah klupiran a u majstorijama ovog drugog konstantno uživamo. Kako on nikako da dobije "grip".
Ovo blamiranje sa Raduljicom ne treba ni komentarisati. On da je faca ,rekao bi sam ,ljudi nije ovo za mene. Za to vreme Ilić u civilu luta i pored povrede Mitrovica .
Nije ovo toliko loša ekipa ali treba neko da rastera par igrača zda šansu ovima koji nešto znaju i to je to.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Meni je fascinantna pojava da neko igra godinama kosarku, pripreme, trening, a pritom uopšte ne unapredjuje svoj kvalitet ili skill set...  Ovo sto domaći igrači igraju je dno... Jedino Mitar po nesto, a Petrusev ima još malo kredita... 

Petrusev je ok na zadnje dve utakmice . Nadam se da se Martin nije povredio ...

Vildoza ,Nedović,Lazarević,Martin ,Bentil ,to je otprilike najbolje što može da izadje na teren.

1 minute ago, elementary said:

Ivanoviću se mnogo toleriše . Gori je od Adamsa koji je odmah klupiran a u majstorijama ovog drugog konstantno uživamo. Kako on nikako da dobije "grip".

Pogotovo ako se uzmu u obzir njegove izjave tipa, slepi malo šut, 4 miliona kritičara i tako to... Prošle sezone se već sve videlo, moglo se preseče ovog leta...

6 minutes ago, elementary said:

Ovo blamiranje sa Raduljicom ne treba ni komentarisati. On da je faca ,rekao bi sam ,ljudi nije ovo za mene. Za to vreme Ilić u civilu luta i pored povrede Mitrovica .
Nije ovo toliko loša ekipa ali treba neko da rastera par igrača zda šansu ovima koji nešto znaju i to je to.

Kakva faca, lik je uvek bio folirant od koga je Teodosić napravio privid da se radi o nekom igraču.

1 minute ago, Joe D said:

sta ima da bude fascinantno, ko moze da se unapredi ne sedi sto godina u zvezdi.

Pa u stvari to je fascinantno, sto mogu da čame tu godinama ....

3 minutes ago, assignment said:

Meni je fascinantna pojava da neko igra godinama kosarku, pripreme, trening, a pritom uopšte ne unapredjuje svoj kvalitet ili skill set...  Ovo sto domaći igrači igraju je dno... Jedino Mitar po nesto, a Petrusev ima još malo kredita... 

Petrusev je danas sasvim solidan. 7 poena i 5 skokova, ne izgledamo bolje u odbrani bez njega, za jedno poluvreme to je sasvim OK ucinak. Nema tu mnogo domacih igraca kojih se treba otarasiti, uglavnom se radi o ovim matorcima za koje niko, pa ni oni sami, ne zna sta vise traze na parketu. Dobric i Ivanovic su u uzasnoj formi ali za njih znamo da bar na ovom nivou mogu da odigraju a Lazarevic, Petrusev i Mitrovic su OK za rotaciju. Raduljica, Lazic i Markovic su visak, bivsi kosarkasi.

Dodatni problem je sto nema nikakve discipline u igri. To ne smeta kad je nedisciplinovan Vildoza koji je igrac ali kad Lazic ne doda loptu Petrusevu koji je sam kao duh na trojci vec pokusava neke kerefeke prema Vildozi to je neoprostivo.

• +1 1

I opet se topi prednost ,stvarno čudno...
Mislio sam da može nešto biti od trenera ali on je duduk klasičan . Pa jbt ove greške ne bi pravili ni mi sa foruma. Svi vide ,samo on slepac ne vidi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...