harper lee Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 1 hour ago, Milošica said: Brate pogledaj mu konkurenciju u repki, prestrog si prema njemu Ako bude potpuno zdrav, mnogo ce znaciti. Hoce ali kao da gledam otici ce da igra za reprezentaciju zdrav a vratice se povredjen. Taj bi se i na pecanju povredio, izbio bi sebi oko stapom. Drago mi je da cujem ovo za Luku, makar bile i kvalifikacije. Kad je igrao najbolju kosarku u zivotu otpao je sa spiska zbog mrtvog Bircevica, red bi bio da kao seniorski igrac, posle svih povreda i zaobilaznog vracanja karijere obuce dres Srbije. 2
FPLS Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Izgleda da smo ipak kompletni veceras, Bentil negativan, trenirao jutros. Pionir rasprodat.
Ratamahatta Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Vreme je za prvenac, protivnik u kurcu i po meri™, slicno kao kad je Virtus legao komsijama Malo sam se isprimao kad sam video Vildozu kako igra, kapiram da bi veceras mogla biti 1 od onih tekmi posle koje Dobrilu u Zurnalu trazi Barselona
levi Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 teško je to baš protiv Trinkijerija, njegova ekipa i kad je u kurucu neće da se raspadne i ništa ne poklanja, mora sve teško da se zaradi 1
hrkljush boys_2 Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 I kad su u kurcu opet imaju jači sastav.i boljeg trenera, koliko god.ki bio antipatičan onaj.patetičar.na klupi Bajerna. Možemo dobiti, ali neće to biti nimalo lako.
bradilko Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 3 hours ago, FPLS said: Izgleda da smo ipak kompletni veceras, Bentil negativan, trenirao jutros. Pionir rasprodat. zasto igrate u pioniru? zar ne bi bilo bolje da igrate u areni pred vecim brojem gledalaca. proslo je dobija je utakmica u onoj ludnici.
renne Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 16 minutes ago, bradilko said: zasto igrate u pioniru? zar ne bi bilo bolje da igrate u areni pred vecim brojem gledalaca. proslo je dobija je utakmica u onoj ludnici. nema se novaca za pionir, bar tako kažu
Recommended Posts