Ratamahatta Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 (edited) 38 minutes ago, Joe D said: najvise ti se svidela sezona u kojoj smo igrali cetvrtfinale? Nismo igrali bunker tad Bilo je raznovrsno i ludo. Vec smo bili prezaljeni posle 4 kola i Mekela, debelog Sofoa, Nastica koji masakrira sve okolo i Rajana Tompsona A onda stize Kvinsi, Jovic postaje Geri Pejton za sirotilju, Rebic daje trojke za pobedu i igra celo poluvreme protiv Reala i lepi banane s ledja, Gudura jebe na razne nacine... Posle stizu Vasa i TK, mnogo sam volo da ga gledam, a ona 2 karanja Panatinaikosa (a i sezonu pre toga s Jakinim 3+1 u zadnjem minutu) cu pamtiti vecno Edited October 19, 2022 by Plajvi
Nikodije Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 49 minutes ago, Plajvi said: Meni omiljena Radonjina ekipa bila ona koja nije licila na Radonjinu ekipu, 15/16. Kad je Vasa nemo pojma, Guduric imo muda, Si Monovic ubacivao sporete, a pik branili Cirbes i Stimac Tu je bilo puno promašaja u letnjem prelaznom roku. A onda je došao Kvinsi i spasao ih. Bolja je 14/15 priča, više kul tim.
Joe D Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 koja je sezona bila kad je radonja poslao jovica na tusiranje pa je reba beba rutinirao real u njegovom odsustvu?
Arthur Kirkland Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 4 minutes ago, Joe D said: koja je sezona bila kad je radonja poslao jovica na tusiranje pa je reba beba rutinirao real u njegovom odsustvu? 15/16, a mladi Gudura je bio jedan od kljucnih igraca za povratak otpisanih i prolaz dalje. Zamislite da sada imamo nekog igraca '02 godiste koji bi iskocio i resavao meceve na tom nivou. Mi se odusevljavamo kad Lazarevic sa 26 godina pokupi skok i odigra dobru odbranu ( na stranu moje simpatije prema njemu kao igracu ). Ilic od 22 ne moze da prismrdi sastavu, Petruseva cemo nadam se rehabilitovati nekako. I to je to, Topic vise nece biti u konkurenciji kada nam proigraju bekovi i nazad ce u Slodes 1
Milošica Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 8 minutes ago, Joe D said: koja je sezona bila kad je radonja poslao jovica na tusiranje pa je reba beba rutinirao real u njegovom odsustvu? 15/16
Ratamahatta Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 To je ta sezona, Rebojica nije umeo da prevede, a onda u Minhenu davao 2+1, trojke u kvacilu... Zalepio Todorovica iz Himkija s ledja, vodio igru 15+ minuta protiv Reala kad smo gubili tipa 10 razlike.,, I protiv Bajerna smo gubili desetak razlike u zadnjoj cetvrtini i prosli smo dalje Kuzmanovic je mrzeo Kvinsija k'o psa, super je sto je zakucao i ima 28 poena i puca trojke 6/7 ali nije pravio faul Secam se tekme protiv Strazbura tamo, vodili smo jedno vreme i 15+ razlike a onda je Buboa krenuo da siluje Si Monovica jer je Jovic ispao s faulovima a Mekel povredjen i okrenu nas Sve je ukazivalo na pakao i onda...
elementary Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Adams u velikom kanalu ,ne može otvoren šut pogoditi.Inače stvaramo lako poziciju za šut ali većina igrača promašuje.Samo Bentil ispoštuje.Mitrović školuje Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
elementary Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Fino ,dosta asistencija,klizi lopta.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Milošica Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Vama ce Nedovic ovde narusiti protok. Samo jos Vildozi dajte da igra.
ZSNj Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Kad vidim ovog adamsa postane mi jasno zasto radonja 16 puta dovodi nejta voltersa 2
levi Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 a i Jovanović ispoštovao startere, nije mnogo menjao kad su već dobro počeli. ali zato druga petorka stala
elementary Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Izašao Marković i sledeća 3,4 napada nismo mogli da šutnemo pošteno.Ivanović i Adams najveći problem trenutno,taman da ih Vildoza i Nedović zamene malo od sledeće nedelje.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Recommended Posts