Ros Posted October 17, 2022 Author Posted October 17, 2022 3 minutes ago, assignment said: Pre bih reako kraj sage, slikao se vec u najdrazim bojama.... Posle onog jednog saopstenja, Baskonija se ocigledno vise nije javljala.... prva utakmica u baskoniji spektakl u najavi
assignment Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 4 hours ago, Ros said: prva utakmica u baskoniji spektakl u najavi Cenim da ce to preskociti, mada ko zna.... Jel se oporavio Pefi za sredu?
assignment Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 "Moje godine su takve kakve su, imam puno iskustva, a hvala Bogu osećam se jako dobro, nisam ispovređivan, štaviše možda se i najbolje psihički i fizički osećam u karijeri. Mislim da je to dobra kombinacija", istakao je Miroslav Raduljica.
Ratamahatta Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Aktuelni album je nase najkompletnije, najbolje i najzrelije ostvarenje do sada 6
hrkljush boys_2 Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 1 hour ago, assignment said: "Moje godine su takve kakve su, imam puno iskustva, a hvala Bogu osećam se jako dobro, nisam ispovređivan, štaviše možda se i najbolje psihički i fizički osećam u karijeri. Mislim da je to dobra kombinacija", istakao je Miroslav Raduljica. To što na terenu djeluje kao slon u staklari je već manji problem...
adasevic Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 21 hours ago, adasevic said: Ne, Pefi najranije sledece nedelje... Kod nas se informacije o povredama menjaju iz sata u sat... Pefi ce putovati sa ekipom i konkurisati za sastav. Nedovic se vraca od FMPa. Vilodza verovatno od Reala jer je rok za Baskoniju bio ponedeljak u 18h.
Ratamahatta Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Pojacali smo kvalitet na poziciji vracaca iz svatova 1 1
red star forever Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Jbt, upalih da vidim kako komšije izgledaju, nisam baš pratio njihov prelazni rok - ali ono sve stranci?! 😳
Dankan Ajdaho Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 3 hours ago, adasevic said: Nedovic se vraca od FMPa. Vilodza verovatno od Reala jer je rok za Baskoniju bio ponedeljak u 18h. Kako to zamišljaš, čovek ne trenira?
Nikodije Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Jbt ovaj naš pomahnitali gm uspeo da sastavi manje grozan tim od brojnih legendi koje vode sportski sektor kkp. Svakako im svima zajedno treba oduzeti poslovnu sposobnost. 2
harper lee Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 58 minutes ago, Nikodije said: Jbt ovaj naš pomahnitali gm uspeo da sastavi manje grozan tim od brojnih legendi koje vode sportski sektor kkp. Svakako im svima zajedno treba oduzeti poslovnu sposobnost. Podseticu te na ovaj post sutra uvece nakon sto nas Baskonija omlati 25 razlike. 1
Recommended Posts