Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted

Valjda je ovo dovoljno da se ovaj posalje put podgorice, dosta je aman, bilo.

Jebem ti kosarkasa...

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Koji je qrc ovom Ivanovicu. Kolko lopti mora da izgubi na istu foru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Jebote bog da te jebo

Drži loptu bukvalno 17 sekundi i ne uspeva ni da uvali kosku saigraču 7 sekundi do kraja nego proda živu loptu na pola. Pri nerešenom rezultatu 20 sekundi do kraja. Jebote odlepio sam

• +1 2
Posted

Promasice. Jbg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Sudije su nas častile sa dve odluke na našu stranu, ali sve je Ivanović uspeo da upropasti.

Posted

Ivanović može da posluži da unese živinu u 2. i 3. četvrtini, ali ne može on da ti igra clutch završnicu

• +1 2
Posted

Odgledam još pet minuta kao ovih poslednjih i tačno da ne odgledam više nikakav basket barem 3 meseca za detox. Presmešni smo, sreća da smo doveli ovog lika. Ja verujem u Ivanovića više nego on sam, očigledno, ali čovek je blago rečeno užasan. 

Posted

Druga mu je sezona, u najboljim godinama je, nema šta više da se čeka. Na kraj klupe ako ne može raskid i kraj priče. Može u aba da igra po potrebi.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

imas napad na 45 sekundi do kraja, i umesto da zavrsavas za 10ak sekundi i ostavis svojoj ekipi poslednji posed, ti tapkas loptu skoro 20 i onda je prodas za kontru. 

ipak je utisak utakmice raduljica koji se umara i kad sutira slobodna.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Heaviside said:

Druga mu je sezona, u najboljim godinama je, nema šta više da se čeka. Na kraj klupe ako ne može raskid i kraj priče. Može u aba da igra po potrebi.

Ne bih ga ja opterećivao aba ligom,  može tu i mali Top poslužiti, nego haj ti kume nazad brate kući svojoj, tamo ti je najljepše. 

• +1 1
Posted

Adams i Mitrovic zaboravljeni...

• +1 3
Posted
1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Ne bih ga ja opterećivao aba ligom,  može tu i mali Top poslužiti, nego haj ti kume nazad brate kući svojoj, tamo ti je najljepše. 

To bi bilo idealno

Posted
3 minutes ago, MiddleClass said:

Adams i Mitrovic zaboravljeni...

Uvek će neko biti zaboravljen u rosteru od 17 igrača. Ali u finišu igramo spolja u sastavu Ivanović, Dobrić, Lazić. Pa naravno da ne možemo da damo koš. Bukvalno jedino da Bentil uzme na centru i ugura je.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...