Dankan Ajdaho Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 I opet, šta znači trener, treba samo posmatrati Petruševa, ništa više nije potrebno da bi se shvatilo šta znači dobar rad sa igračima i timom. 6 Link to comment
Milošica Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 24 minutes ago, johan nagel said: Честитке на победи, невероватно какав вам је посао направио Ивановић за тако мало времена, од оне разбијене војске до озбиљног евролигашког тима док трепнеш. +1 Link to comment
Heaviside Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 17 minutes ago, John Coltrane said: Ništa onda™ nastavljam da kačim Rolexa, vidiš da nam donosi sreću @Moća karte za Barsu prodate, nadam se da sediš kući? Samo rokaj, kolega Link to comment
Arthur Kirkland Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Mrzi me da kopam postove, ali moram malo da seirim sto sam bio medju retkima koji su verovali u Petruseva. Dusko im je na prvom mestu dao samopouzdanje, covek je poslozio tim koji nije selektovao kao pokeras spil. 2 Link to comment
red star forever Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Ovo je divno.❤️ Imao i mi svog Dulenceta. 😁 4 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Za Vildozu se znalo da je vrhunski igrač, mada ovo što igra je vrh njegove karijere. Petrušev tek pod Ivanovićem talenat uspeva da pretoči u kvalitet, što ranije nikada nije uspevao. Ukoliko jednom uspeju da registruju Kampaca za EL i ako se ne pogreši u izboru centra, možemo da izađemo na crtu bilo kome. 3 Link to comment
Popular Post levi Posted December 22, 2022 Popular Post Share Posted December 22, 2022 što reče neko, doći će ćelavi čovek dugačke kose 8 16 Link to comment
Joe D Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 (edited) 12 minutes ago, Arthur Kirkland said: Mrzi me da kopam postove, ali moram malo da seirim sto sam bio medju retkima koji su verovali u Petruseva. Dusko im je na prvom mestu dao samopouzdanje, covek je poslozio tim koji nije selektovao kao pokeras spil. petrusev do sad u karijeri nije vidjen da igra bilo kakvu odbranu, napadacki talenat nije bio sporan ni u jednom trenutku. izmedju toga i da kompletno zakljucava olimpijakos skoro celo drugo poluvreme za par meseci je takav skok, da ne verujem nikome ko kaze da je u to verovao. ok, vidi se jos da ume da luta izmedju pozicija u zavisnosti od matchup-a, ali ja ne znam za ovakav defanzivni napredak u dva meseca. Edited December 22, 2022 by Joe D 5 Link to comment
Eladan Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 40 minutes ago, Nikodije said: AAAAAAAAAAAAAA Samo kad smo dobili cigane iz Ciganijakosa u njihovom ciganskom brlogu sa tradiconalnim ciganskim suđenjem... Убедљиво најгори и најпрљавији и најружнији и тим и навијачи против којих играмо и надгласавамо се Чак и ПАО је достојанственији и коректнији кад играмо против њих. Био ми је мерак да сеирим како се Барцокас ждере и бацака јер опет губи... 2 Link to comment
Drako Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 (edited) E, ovo je onaj iskorak o kome je drako pisao. Dobra odbrana, ali i smislena igra u napadu. Ne moze se kosarka igrati, ma koliko ih obozavao, samo sa ratnicima, mora neko da unese i dasak magije. Jebes ti to sto primis samo 67 poena, kad si metnuo samo 66 Edited December 22, 2022 by Drako Jedno misli drugo pise Link to comment
dragance Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 12 minutes ago, red star forever said: Ovo je divno.❤️ Imao i mi svog Dulenceta. 😁 Ovaj naš je normalan i nije secikesa i lopuža. 5 2 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 1 minute ago, Joe D said: petrusev do sad u karijeri nije viden da igra bilo kakvu odbranu, napadacki talenat nije bio sporan ni u jednom trenutku. izmedju toga i da kompletno zakljucava olimpijakos skoro celo drugo poluvreme za par meseci je takav skok, da ne verujem nikome ko kaze da je u to verovao. ok, vidi se jos da ume da luta izmedju pozicija u zavisnosti od matchup-a, ali ja ne znam za ovakav defanzivni napredak u dva meseca. Pa mislim da ga i nije bilo. I to ne za dva meseca, već za 40 dana. Čovek je preuzeo tim 14.11. Link to comment
armor Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 moze li negde da se pogleda snimak? zajebavao me strim pa sam gledao na mahove. BTW Coki dabogda ti se kanalizacija zapusila ako ne dovedes jos dvoje njih pa da idemo preko ferijalnog za Viljnus kada nismo mogli da odradimo Beograd laganini. Link to comment
Ros Posted December 22, 2022 Author Share Posted December 22, 2022 braca se žale na sudjenje navodni faul nad larandzakisom pri sutu za 3 i faul Mitrovica na ofanzivnom skoku gde je oly osvojio loptu Link to comment
Recommended Posts