napadaj Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Sinoć sam čuo da neka ekipa ima tezgu na toj pijaci na kojoj kuvaju svašta, prave burgere itd. Probao neko?
gospa buba Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Sinoć sam čuo da neka ekipa ima tezgu na toj pijaci na kojoj kuvaju svašta, prave burgere itd. Probao neko? nije tezga nego butiga, u onom redu di su mesari i ribari chini mi se. svi hvale, nisam bila.ja sam osvojila belih treshanja. bice josh sledece nedelje i gotovo.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
aram Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 14 minutes ago, napadaj said: Sinoć sam čuo da neka ekipa ima tezgu na toj pijaci na kojoj kuvaju svašta, prave burgere itd. Probao neko? za burgere ne znam, ali svašta lepo prave http://www.vinoifino.rs/novosti/novost_koordinata_street_ima_novi_prolecni_meni_vinski_magazin_vino_i_fino_1943
munze Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 imate tamo jos veci hipsteraj. pret op se zove. samo leba, gude i sampanj 1
Popular Post James Marshall Posted June 19, 2022 Popular Post Posted June 19, 2022 Iskreno kad sam vidio cijene za taj hipsteraj u Koordinati, mater moja da pravi punjene paprike (moje omiljeno jelo) za te pare reko bih joj deder stara malo smanji doživljaj. 2 9
askeladden Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 2 hours ago, munze said: imate tamo jos veci hipsteraj. pret op se zove. samo leba, gude i sampanj Kad je vec toliki hipsteraj mogli su koje kude dobre nozeve da kupe a ne escajg.Ovako prstima mora i tu dolazi do izrazaja visina case za sampanj da se ne vide masni otisci.
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 iha od kad je dobri i pošteni kauboj pisao o koordinati. više puta sam je overio, svaki put je bilo skoro bez greške za to što nude, do poslednjeg puta… dizaster, apsolutni. ja uzimam neku džigu antonio barden, dobio sam komad leba sa tri, četiri džige, bez onog sosa sa šljivama tj bilo ga je u količinama koje bi stale u malu kašičicu za kafu drugo je bio neki biftek, gde je 80% “mesa” bila žila, i bilo je skoro pa nejestivo to je bilo jesenas u tzv zimskom meniju, od tad nisam bio, plus su renovirali onu ulicu uz kej pa mi je bio problem da dođem tj parkiram se nisam skroz odustao, al sledeći put se spremam na razgovor sa njima pošto smo u međuvremenu razvili prijateljski odnos i napomena za one koji prvi put idu, obavezno naručite unapred tj rezervišete vreme kada želite da vam bude gotova klopa, inače ćete da izvisite
napadaj Posted June 19, 2022 Author Posted June 19, 2022 Ništa onda, previše je to zamajavanja za mene koji bih samo da naiđem i pojedem nešto. 3
Svarog Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 +1 za Koordinatu. Dva puta bio, jednom baš tu džigu jeo i bila je vrhunska. Cene klasične restoranske, hrana predobra, par koji to vodi i sprema klopu super zabavan i prijateljski, atmosfera zanimljiva (hipsterska, kako god hoćete). Nosim dobre uspomene i ići ćemo ponovo. To jedenje na pijacama je neki globalni koncept. Probao sam i u Londonu (Camden) i u Budimpešti (Vasarcsarnok) I svuda mi je bilo odično. Pa što ne bi i Zemun imao to isto
Svarog Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 pa nije baš kafana. nekako je otvoren tip, nije zaseban objekt sa stolovima. maltene street food, al nije s nogu, ne može jer je ozbiljno jelo. prodaju ti iz kioska ali jedeš za stolom. naravno, nije to nešto novo izmišljeno, samo pokušavam da objasnim razliku u odnosu na restoran ili kafanu. 1
Moonwalker Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Veci kiosk sa stolovima. U pravu si globalni koncept ne samo oko pijaca, nego i turistickih destinacija.
James Marshall Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Street food za 2500 dindži meni od tri jela, jbg, meni mnogo. 1
renne Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 9 minutes ago, James Marshall said: Street food za 2500 dindži meni od tri jela, jbg, meni mnogo. +1 Zajebi
napadaj Posted June 19, 2022 Author Posted June 19, 2022 Obrok za jednu osobu 2500? A lol, duvaj ga mala privredo, za te pare ručam i pijem kao medved u nekom dobrom restoranu. 1
Recommended Posts