Jump to content
IGNORED

teniska utakmica na travi

Ros

Recommended Posts

Posted

Mogao bi Nole večeras da pogleda Rollerball

Čisto za motivaciju

Posted
46 minutes ago, Djuro said:

Dobrodošo međ Novakove navijače.

to je kod nas normalno.

Bolje vas naso :D

Posted

Nije bio natročito kvalitetan ženski meč 

Malo je bilo perioda kada su obe dobro igrale, mada, bilo je i par sjajnih poena. Grešaka ipak više.

Ribakova se isto pogubila na kraju, Žober se ipak pogubila više. Čudi me to, očekivala sam od nje da bude stabilnija i mentalno jača.

Jelena na kraju nije znala šta ju je snašlo :D.

Volela bih konačno neku konstantnost u ženskom tenisu, ali što reže zli, mrka kapa.

Posted

Izgubiše Mektić i Pavić. Šteta, imali su svoje šanse iako je Pavić igrao sve vreme jednom rukom...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Posted

Cuj imali svoje sanse, vodili 2:1, u petom imali 4:2 i posle na 4:4 opet dve brejk lopte za 5:4 i da rese servisom, da bi od 1:1 u supertajbrejku uspeli da izgube 2:10, sto je previse i da je Pavic igrao s pola jedne ruke, ne mozes izgubiti u dublu 9/10 poena da ga jebes

Inace su me sjebali za 180 hiljada, jebo sam im mater

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• +1 2
Posted

Danas smor u najavi.

Kirjos ima sva teniska oružja da oduva Novaka i iz najboljih dana, a Novak ovde, po onome što sam do sada video - ne baš ubedljiv. Ajde sve pre QF, ali protiv Sinera predugo pasivan i nemoćan. Jeste posle odigrao tri odlična seta, ali toplo-hladno nastup protiv Norija me prilično iznenadio.

Laička torija i nagađanje: kampanjska strategija, odnosno fakultativno bavljenje tenisom uzimaju danak.

Verujem da ume i može da izvuče najbolje iz sebe kada je potrebno. Valjda će tako biti danas i nadam se samo da na terenu neću gledati onaj loš, skrušeni, nemoćni stav mirenja i sa pognutim ramenima, jer grbavac može biti samo jedan.

Ajde Nole!

y4md4R_6yeZ_MxhOZY8RgV-xNSQBvg0bNfEbEe1z

• +1 1
  • Haha 1
Posted

bemu zivot, ovaj nik vodi 2:0, kako se to desilo :D

nije teo da igra vise na turnirima gde nole igra..

Posted

Da se odmah ogradim, ja većinu Novakove karijere sam proveo u nekom "usrana grlica" stanju, uvijek u strahu. Nekada opravdano, češće neopravdano.

Međutim, ovaj put stvarno 🤣 mislim da je Kirijos neko ko Novaku uopšte ne odgovara. On mu neće davati mnogi brejk šansi, igra izuzetno napadački i ono Novakovo "vraćanje/guranje" loptice neće biti dovoljno.

Isto tako, Novakov servis je ove godine previše u stilu toplo-hladno da bi mogao da drži korak sa Nikovim.

Tako da, jeste, opet se plašim poraza, ali hajde Novače, demantuj me opet!

• +1 1
Posted

nikica je streptomicin za njokija. 

biće surovije od onog rusa na us. 

Posted
4 minutes ago, villiem said:

bemu zivot, ovaj nik vodi 2:0, kako se to desilo :D

nije teo da igra vise na turnirima gde nole igra..

Oba poraza su bila 2017. u Novakovoj najgoroj fazi.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Oba poraza su bila 2017. u Novakovoj najgoroj fazi.

Danas novi odnos snaga 2 : 1 sto kad saberes daje 21

Ne brinem, zato sto postoji onaj snimak aeroplana i onaj pogled prema publici, jak je Novak opet. Mozda ne toliko fizicki koliko je u stanju da se vraca. Cenim ipak da nece dozvoliti da se dodje u takvu situaciju. Jedino da protivnik odigra mec zivota.

I Nik to zna.

• +1 2
Posted

Šta god da bude, govori posle meča će emitovati veliki transfer neprijatnosti. 

Posted
2 minutes ago, Mos said:

Šta god da bude, govori posle meča će emitovati veliki transfer neprijatnosti. 

Sto?

Posted

Moraće da se prave fini, a ne podnose se.