Ros Posted July 8, 2022 Author Posted July 8, 2022 17 minutes ago, Have_Fun said: Je l' ima negde video klipa? sigurno će se negde pojaviti
J-♣ Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Moram da pitam. Jel' se još nekom osim mene učinilo da je publika u vezi Noleta bila danas neuobičajeno pristojna, tj. korektna skroz do kraja, ne samo prvi set? 2
JohnnyD Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 (edited) 2 hours ago, J-♣ said: Moram da pitam. Jel' se još nekom osim mene učinilo da je publika u vezi Noleta bila danas neuobičajeno pristojna, tj. korektna skroz do kraja, ne samo prvi set? Nori je rodjen u Juznoj Africi, otac Skot, majka Velsanka, a celo detinjstvo je proveo na Novom Zelandu, gde su njegovi i dan danas - ja cu mozda da nadjem vece veze sa Londonom nego on -tako da prosecan Cockney i nije bas lud za njim. Inace, svaka cast Noriju dokle je dogurao, ali ovaj njegov bekhend je smehotres. Dok je forhend malo slabija verzija Soderlinga sa zamahom "iz svlacionice" i moze da bude oruzje, on mora podhitno nesto da uradi sa bekhendom ako zeli da dogura ponovo do zavrsnice nekog slema, jer ce ostali poceti to debelo da iskoriscavaju. Edited July 8, 2022 by JohnnyD 1
Max Morlock Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Nori je rodjen u Juznoj Africi, otac Skot...Za razliku od Nokse koji je rođen u Beogradu, otac skot...Sent 4
April Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 razmisljam se da kupim neku kartu u nedelju, do pg ili tivta, povratnu [emoji38]ol:Ja ostao u firmi da ne gledam i uspelo jeMožemo u nedelju da gledamo u Pavoneu, pa ako Nik krene da teslači Noksu, onda da se razilazimo
Ras Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 14 hours ago, J-♣ said: Moram da pitam. Jel' se još nekom osim mene učinilo da je publika u vezi Noleta bila danas neuobičajeno pristojna, tj. korektna skroz do kraja, ne samo prvi set? Tokom čitavog turnira je dočekivan i pozdravljan od publike sa velikim poštovanjem. 2
Filozof manijak Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Gledam sad h2h Noleta sa Kirjosom, ladno su igrali samo dva meča do sada, i oba je izgubio. Bio sam uveren da su se susreli više puta.
Sandradjer Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Ako Kirjos uzme GS, preko ovog naseg, ovaj GS, ove godine. Nema sanse. Mnogo bi bolelo
ubibobi Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Gledam sad h2h Noleta sa Kirjosom, ladno su igrali samo dva meča do sada, i oba je izgubio. Bio sam uveren da su se susreli više puta. Ni set mu nije uzeo...
Lancia Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 14 minutes ago, ubibobi said: Ni set mu nije uzeo... Nece ni Kirjos sutra 1
napadaj Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Kirjosa sad treba dovesti u Srbiju na neko roktanje, roštilj, pečenje, urnebes, oblande, rakiju, sve po redu. Udomio bi se ovde, šištalo bi mu levo mudo da se vraća tamo među kojekakve karakondžule.
Zli Gli Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Uze Ribakina, rutinski preokret. Fina neka devojka, nije se lozila preterano na kraju za razliku od 99% ostalih osvajaca u obe konkurencije, bas bas simpaticna. Sad je verovatno nece biti nigde preko cetvrtfinala jedno dve godine, klasika za zene, ali lep uspeh danas svakako.Inace, 1.25 na Novaka a 4 na Kirgiosa, preterali su bas. Uopste ovaj nije toliki autsajder, jbg. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Djuro Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 2 hours ago, Sandradjer said: Ako Kirjos uzme GS, preko ovog naseg, ovaj GS, ove godine. Nema sanse. Mnogo bi bolelo Dobrodošo međ Novakove navijače. to je kod nas normalno. 1
Recommended Posts