Djolle Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Baš se prolepšala Marion Bartoli... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
renne Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Just now, Djolle said: Baš se prolepšala Marion Bartoli... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Ona je uvek i bila lepa 1
đorđe geprat Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 (edited) 43 minutes ago, Arkadija said: Kako proklizava na ostacima trave i ovoj prašini stalno se pitam zašto trava na vimbldonu nije kao na vembliju. prostor za servis je kao peterac na našim stadionima. Edited July 8, 2022 by djordje geprat
duda Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 7 minutes ago, djordje geprat said: stalno se pitam zašto trava na vimbldonu nije kao na vembliju. prostor za servis je kao peterac na našim stadionima. Takva je na početku turnira. Ali ne može da se održi naročito na tim delovima gde se najviše gazi - oko osnovne linije. Organizator se trudi koliko može, zalevaju svako veče posle mečeva, ali nemoguće je održati tu travu. 1
Djolle Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ona je uvek i bila lepaU pravu si, hteo sam reći da je zgodnija...Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Zli Gli Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Bartoli uvek bila lepa? Zanimljivo... Plus oni tikovi u vidu laznih bekhenda i forhenda pre ili posle svakog poena, skakutanje neko, jako cudnovata...Novak bi ovog Norija mogao dobiti sa maksimalno izgubljenih 5-6 gemova da je hteo, valjda ga bilo sramota pa kao malo da se zakuva. U finalu ce biti bas jebeno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 4 1
Djolle Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Bartoli uvek bila lepa? Zanimljivo... Plus oni tikovi u vidu laznih bekhenda i forhenda pre ili posle svakog poena, skakutanje neko, jako cudnovata...Novak bi ovog Norija mogao dobiti sa maksimalno izgubljenih 5-6 gemova da je hteo, valjda ga bilo sramota pa kao malo da se zakuva. U finalu ce biti bas jebeno. Sent from my M2012K11G using TapatalkMa fora što je sad Zimonjić igrao u paru sa Martinom Hingis, a iz nekog razloga bila potpisana Bartoli, al izgleda da sam samo ja gledao... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Jean-Luc Picard Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 36 minutes ago, dùda said: Šta mu je...Da nije bolestan? 1
duda Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Pa možda je Marion i bila lepa, ali toliko je iritantna bila da je mogla da bude i svetska lepotica, to se ne bi primećivalo. Naročito ne bi primećivali mi neki za koje se zna za koga smo navijali .
Have_Fun Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 1 hour ago, Ros said: neko mu je vikao iz publike Get a vaccine Je l' ima negde video klipa?
Mil@n Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 1 hour ago, Ros said: neko mu je vikao iz publike Get a vaccine Kontam da je to Đovaku gora uvreda no sve po spisku.
Zli Gli Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ja nesto kontam da ga u dubini duse boli patkaSent from my M2012K11G using Tapatalk
Ros Posted July 8, 2022 Author Posted July 8, 2022 14 minutes ago, Mil@n said: Kontam da je to Đovaku gora uvreda no sve po spisku. mora da je tamo slao poljupce
Recommended Posts