July 8, 20222 yr Just now, beeva said: Renne i duda uz logistiku Arkadije izdžinksovali njoleta do finala Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Toe ta ekipa
July 8, 20222 yr Siner bio neuporedivo jači protivnik. Nole morao ovo da rastegli da bi i publika bila zadovoljna, jer nema drugog polufinala. Moraće na dodatno zagrevanje sa Zimonjićem i Ivaniševićem.
July 8, 20222 yr Znaci jos Nikolas i stize Samprasa i postaje prvi covek koji ima 7 i vise slemova na dva razlicita eventa
July 8, 20222 yr 1 minute ago, BlackGeorge said: Siner bio neuporedivo jači protivnik. Baš neuporedivo. Gledala sam poslednjih 5 gemova
July 8, 20222 yr Presudilo je to što sam otišao u kafe da gledam tenis, čim sam stigao dobio je tri seta bez problema.
July 8, 20222 yr Ako pukne finale od jbnog Kirjosa, roknut ću se Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
July 8, 20222 yr 4 minutes ago, Tsai said: Znaci jos Nikolas i stize Samprasa i postaje prvi covek koji ima 7 i vise slemova na dva razlicita eventa Da sam u njegovom stručnom štabu, posle finala Vimbldona dao bih mu neko uspavljujuće sredstvo, doveo ekipu iz neke Londonske bolnice i ubrizgao mu fajzera ili šta je već aktuelno od vakcina. Posle kada se probudi već gotovo, samo mu kažu : Ideš u Ameriku sredili smo ti sve, ništa ne brini.
July 8, 20222 yr 4 minutes ago, BlackGeorge said: Da sam u njegovom stručnom štabu, posle finala Vimbldona dao bih mu neko uspavljujuće sredstvo, doveo ekipu iz neke Londonske bolnice i ubrizgao mu fajzera ili šta je već aktuelno od vakcina. Posle kada se probudi već gotovo, samo mu kažu : Ideš u Ameriku sredili smo ti sve, ništa ne brini. Ma kakvi. On bi posle toga propo na nervnoj bazi
July 8, 20222 yr 3 minutes ago, dùda said: Ma kakvi. On bi posle toga propo na nervnoj bazi Pa da, zbog nuspojava vakcine Edited July 8, 20222 yr by Milošica