renne Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Just now, beeva said: Renne i duda uz logistiku Arkadije izdžinksovali njoleta do finala Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Toe ta ekipa 3
Ptica trkacica Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Jeeej! Novače, molim te da osvojiš Vimbldon u inat onom češoguzu i folirantu. 2 1
Kreator Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Siner bio neuporedivo jači protivnik. Nole morao ovo da rastegli da bi i publika bila zadovoljna, jer nema drugog polufinala. Moraće na dodatno zagrevanje sa Zimonjićem i Ivaniševićem. 1
Tsai Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Znaci jos Nikolas i stize Samprasa i postaje prvi covek koji ima 7 i vise slemova na dva razlicita eventa 1
duda Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 1 minute ago, BlackGeorge said: Siner bio neuporedivo jači protivnik. Baš neuporedivo. Gledala sam poslednjih 5 gemova
Max Morlock Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Brat Nik prekosutra ima da ispoštuje Noxu. Sent 1 1
Quizmaster Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Presudilo je to što sam otišao u kafe da gledam tenis, čim sam stigao dobio je tri seta bez problema. 1
Mil@n Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ako pukne finale od jbnog Kirjosa, roknut ću se Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk 1
Kreator Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 4 minutes ago, Tsai said: Znaci jos Nikolas i stize Samprasa i postaje prvi covek koji ima 7 i vise slemova na dva razlicita eventa Da sam u njegovom stručnom štabu, posle finala Vimbldona dao bih mu neko uspavljujuće sredstvo, doveo ekipu iz neke Londonske bolnice i ubrizgao mu fajzera ili šta je već aktuelno od vakcina. Posle kada se probudi već gotovo, samo mu kažu : Ideš u Ameriku sredili smo ti sve, ništa ne brini. 1 5
Tsai Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 bolje J&J jedna je doza , pa ne moraju dvaput da ga uspavljuju 5
duda Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 4 minutes ago, BlackGeorge said: Da sam u njegovom stručnom štabu, posle finala Vimbldona dao bih mu neko uspavljujuće sredstvo, doveo ekipu iz neke Londonske bolnice i ubrizgao mu fajzera ili šta je već aktuelno od vakcina. Posle kada se probudi već gotovo, samo mu kažu : Ideš u Ameriku sredili smo ti sve, ništa ne brini. Ma kakvi. On bi posle toga propo na nervnoj bazi 6
Popular Post Ros Posted July 8, 2022 Author Popular Post Posted July 8, 2022 neko mu je vikao iz publike Get a vaccine 13
Milošica Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 (edited) 3 minutes ago, dùda said: Ma kakvi. On bi posle toga propo na nervnoj bazi Pa da, zbog nuspojava vakcine Edited July 8, 2022 by Milošica
Recommended Posts