Ras Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 11 minutes ago, Tsai said: razmisljam se da kupim neku kartu u nedelju, do pg ili tivta, povratnu 8 minutes ago, Ptica trkacica said: Ti da kupiš više karata i da letiš naokolo, dok se meč ne završi, molim lepo 4 minutes ago, Milošica said: Mi cemo da mu kupimo ako treba. On da kupi karte, a mi malo da letimo naokolo 1 3
Kreator Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Just now, Tsai said: trebalo je da pusti ovaj gem ranije, da se ne mrcvari Nole razmišlja unapred: Kao borba, fajt, publika uživa ... i krajnjim naporom kao dobija gem njihov ljubimac - publika u delirijumu. Valjda će mu to publika zapamtiti za finale.
Ptica trkacica Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Just now, Ras said: On da kupi karte, a mi malo da letimo naokolo Super ti je ideja, al' mi nemamo te madjije, samo on ima Aj' prvi put da bude slučajnost, ali sad je očigledno da su definitivno neke madjije.
beeva Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Renne i duda uz logistiku Arkadije izdžinksovali njoleta do finala Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока 1 1
Recommended Posts