ubibobi Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Eh sad kaže Nole ima pritisak da stigne guzonju na minus jedan GS a onomad na US openu mu bio pritisak da napravi iskorak u odnosu na konkurente, stalno neki pritisak prisutan..pitam se kako Nadalu u Australiji to nije smetalo, obaška što bi ovog počistio za sat i po max
Arkadija Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Konačno je bilo vreme da se ovaj kvazi englez postavi na mesto.
ubibobi Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ipak sa ovakvim servisom nema šta da traži protiv Kirjosa.. 1
Tsai Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Just now, renne said: pa vidi kakav smeč Na lajvskoru sam jos uvek jbg
Amos Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Ovo kao nerviranje sto mu ne ide mi deluje tako kao foliranje za publiku, malo da im da gasa pred poklapanje
Lancia Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 5 minutes ago, Tsai said: Na lajvskoru sam jos uvek jbg Preteruje Renne, uopste nije bilo toliko smesno 1
mlatko Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Preteruje Renne, uopste nije bilo toliko smesno Na UHD 4k jesteInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 2 minutes ago, Mos said: Ovo kao nerviranje sto mu ne ide mi deluje tako kao foliranje za publiku, malo da im da gasa pred poklapanje Ono sto je vec godinama kod njega ocigledno je da je odlicna stvar kada se nervira, nevezano da li vodi ili gubi, to znaci da je u mecu. Kada je miran to nista ne valja 3
Tsai Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Mozemo slobodno da caskamo o vremenskoj prognozi i gurmanlucima gotovo je ovo
Recommended Posts