simetrije Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Od Nolove očajne igre u prvom setu iritantniji su jedino beskrajni izgovori koje komentator smišlja za ovog našeg (jal je sunce, jal su UV zraci, jal doručak ili niska trava). Kako im ne dosadi već jedared. 1
Olimpijac Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Novak rešio da malo zabavlja publiku a nama kida živce
Max Morlock Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Iskreno mislim da možda ima i deal da ovo traje malo duže (da ga ne iskasapi baš odmah) budući da je Nadal otperjao da vežba stomačni mišić sa Ćiskom... A ljudi platili karte, plus im BoJo u problemu pa je aristokratija malo nervozna.Sent 1
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 IdemoooooooBrejk lopta !!Sent from my MI 6 using Tapatalk
ubibobi Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Mda, šteta što su ovi englezi navikli na enormne vrućine 1
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 To breeeeeee !!Sent from my MI 6 using Tapatalk
Lancia Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 A komentatori se zabavljaju kopanjem po statistici Novaka protiv levorukih, protiv vrucine, sa kacketom i bez....
lord_s Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 9 minutes ago, ubibobi said: Mda, šteta što su ovi englezi navikli na enormne vrućine Navikli ili ne, ne menja cinjenicu da je do sada delovao kao da samo hoce da se skloni sa sunca.
Amos Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Koja je kvota da je Kirjos pokupio Covid sinoc u pabu? 1
gone fishing Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 da novax ne voli da igra po suncu, no moraće da ga trpi još 2 sata, ovaj britanac je rođen u južnoj africi može da trči sa pulsom 200 po 6-7 min tako da mu logično današnjih afričkih 30 u lad u londonu više prija...
Ros Posted July 8, 2022 Author Posted July 8, 2022 već vidim “sta ima novak u kačketu čim sw tako digao u drugom setu”
Recommended Posts