JohnnyD Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Najgore je Djokovicu sad - jednostavno mora da uzme titulu pored ova dva "pacera", a teret kad je stvar vec "resena" je ogroman. 2
Filozof manijak Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 5 minutes ago, Lancia said: 3:0 ko vrata. Ne znam baš...Tsai nema let u vreme finala 2
Lancia Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 1 minute ago, Filozof manijak said: Ne znam baš...Tsai nema let u vreme finala Nek se snadje, moze da leti po gajbi 2
red star forever Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Jedina Novakova šansa protiv Kirijosa jeste da ima stabilan prvi servis od početka jer će imati vrlo malo brejk šansi. Ma nisam optimista uopšte ali hajde da prvo preskoči polufinale. 1
Time Crisis Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 1 hour ago, Tsai said: Daj bre, stvarno mislis da ne bi, da je imalo iole sanse, makar pokusao da prvi i poslednji put u karijeri napadne kalendarski slem? Povreda je vise nego ocigledna Povreda ga nije sprečila da igra skoro 5 sati. Ali verovatno su procenili da nije dovoljno dobro
Milošica Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 1 minute ago, Time Crisis said: Povreda ga nije sprečila da igra skoro 5 sati. Ali verovatno su procenili da nije dovoljno dobro Pa i da je tako, skroz je legitimno i nije nikakvo sklanjanje. 1
Time Crisis Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Just now, Milošica said: Pa i da je tako, skroz je legitimno i nije nikakvo sklanjanje. Svakako igranje na turniru nije obavezno
Filozof manijak Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 3 minutes ago, Time Crisis said: Povreda ga nije sprečila da igra skoro 5 sati. Ali verovatno su procenili da nije dovoljno dobro Ako mu se povreda desila/pogoršala tokom meča, mogao je nastaviti dok mu je telo još bilo zagrejano i u tonusu. Prave muke nastaju kad se telo ohladi i prenoći. Koliko god voleli ili ne voleli Nadala, verujem da bi izašao na megdan Kirjosu da je iole u stanju. 5
Time Crisis Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Just now, Filozof manijak said: Ako mu se povreda desila/pogoršala tokom meča, mogao je nastaviti dok mu je telo još bilo zagrejano i u tonusu. Prave muke nastaju kad se telo ohladi i prenoći. Koliko god voleli ili ne voleli Nadala, verujem da bi izašao na megdan Kirjosu da je iole u stanju. Mislim da je bio u stanju, ali da nije verovao da bi pobedio
mlatko Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Nek se snadje, moze da leti po gajbi [emoji3] Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Have_Fun Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Samo na PPP ljudi mogu da ismevaju (neki i prizeljkuju) povrede vrhunskih sportista. A-mazing. 4
Popular Post James Marshall Posted July 7, 2022 Popular Post Posted July 7, 2022 Najjače da se prepao poraza od najveće budale u istoriji tenisa lik koji igra profesionalno tenis već 30 godina i koji je osvojio 22 GS, pa izmislio povredu da ne bi morao na megdan. I onda ja ne volim tenis, ali se ovdje tenis voli generalno. Stvarno je ovdje zrelo za jedan reset, mislim na društvo uopšte i odnos prema svemu. 11
JohnnyD Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Samo onaj ko povrsno prati tenis poslednjih 15 godina, moze da pomisli da Nadal ne bi izasao sutra da je imao i promil sanse i uverenje od lekara, odnosno da se osetio iole zdravim da odigra mec. Kao sto neko napisao gore, povreda se ohladila i on sigurno nije mogao posteno da ustane iz kreveta jutros, kad je doneo ovakvu odluku. 1
Ros Posted July 7, 2022 Author Posted July 7, 2022 1 hour ago, lord_s said: Uh, odmorni i napaljeni Kirjos je kudikamo veci izazov u ovom slucaju od sta bi eventualno bio premoreni i povredjeni Nadal. odmorni, ali i ohladjeni kirjos. tako nešto je koštalo novaka na RG 2011
Recommended Posts