Facundo Orellana Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Pljuvali ga svi bez prestanka, a on stvarno povređen. Nije mi jasno kako je Frica pobedio, ovaj je stvarno ispao potpuni pacer. Izgledao je Nadal gore, nego u onom finalu AO protiv Vavrinke. 6
Pantelija jr Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Je li to sigurno? Da ne bude kao sa, hm, povlačenjem Džejmsa Kana…
mlatko Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Sad je bolje i za Noleta dizgubi sutraInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Max Morlock Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Sve u vezi njega je fake.Povukao se da ga ne bi odrali Nick ili Novax i napravili od njega sprdnju na terenu.Sent 3 4
Pantelija jr Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 (edited) Nači, ladno je žrtvovo pokušaj osvajanja kalendarskog slema samo da ga ne bi provalili da je folirant… … i da bi dokazao da se Njolo folirao onomad u Australiji (ed. sprdam se, i dalje smatram da je teški folirant i generalno loš tip, čak i ako je -ovog puta- stvarno povrijeđen) Edited July 7, 2022 by Pantelija jr 2
Tsai Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 7 minutes ago, Max Morlock said: Sve u vezi njega je fake. Povukao se da ga ne bi odrali Nick ili Novax i napravili od njega sprdnju na terenu. Sent Daj bre, stvarno mislis da ne bi, da je imalo iole sanse, makar pokusao da prvi i poslednji put u karijeri napadne kalendarski slem? Povreda je vise nego ocigledna
Mr.Mxyzptlk Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 nadal odmara australca ne bi li sputao nola.Sent from my STF-L09 using Tapatalk 5
lord_s Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Uh, odmorni i napaljeni Kirjos je kudikamo veci izazov u ovom slucaju od sta bi eventualno bio premoreni i povredjeni Nadal. 1
Tsai Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 (edited) Just now, Lancia said: Pogodio sam finale Hajde probaj rezultat. Oce biti Andersonovanje ili jebadatm? Edited July 7, 2022 by Tsai
Lancia Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 1 minute ago, Tsai said: Hajde probaj rezultat. Oce biti Andersonovanje ili jebadatm? 3:0 ko vrata. 1
Recommended Posts