Lancia Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Nekako lako Rafa izbacuje Frica sa terena i to ovako povredjen.
renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 a baš mi je drago da publika ovako zdušno navija za anderdoga VPP-a
Arkadija Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Sam sebe pobedi Fric. Nije ovo bilo do Nadala, nego do amaterskih grešaka.
Lancia Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 1 minute ago, Arkadija said: Sam sebe pobedi Fric. Nije ovo bilo do Nadala, nego do amaterskih grešaka. A jadnicak, ne moze da ubode paralelu, da ga jebes. Chemer.
Ras Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, Lancia said: A jadnicak, ne moze da ubode paralelu, da ga jebes. Chemer. Znamo još jednog takvog.
Ras Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 2 hours ago, Nikola77 said: al je omatorila viktorija Dva sata kasnije, baba se još femka, a Bekam mrmlja nešto za sebi.
ubibobi Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 58 minutes ago, Lancia said: Kazu da je povreda abdominalnih misica. Ako je tako, Fritz sigurno pobedjuje, Rafa bese rekao da je nemoguce pobediti s takvom povredom (osim ako nisi Djokovic). Nadal je jedan od najvećih manipulatora i prevaranata u istoriji sporta uzevši u obzir njegove javne nastupe sa početka karijere i građenja imidža skromnog dečka u odnosu na ovo u šta se pretvorio poslednjih godina i to može da ne vidi samo slep čovek 8
ubibobi Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 11 minutes ago, Ras said: Dva sata kasnije, baba se još femka, a Bekam mrmlja nešto za sebi. Ista Karmela iz sopranosa 1
red star forever Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 U eventualnom finalu bih se mnogo više plašio Nika nego Rafe.
Lancia Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, red star forever said: U eventualnom finalu bih se mnogo više plašio Nika nego Rafe. Rafa je sad u modu da ne mozes da ga dokrajcis. 1
Recommended Posts