mlatko Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Nešto ga nervira, mora da je protivnikInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Kazu da je povreda abdominalnih misica. Ako je tako, Fritz sigurno pobedjuje, Rafa bese rekao da je nemoguce pobediti s takvom povredom (osim ako nisi Djokovic).
renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Kazu da je povreda abdominalnih misica. Ako je tako, Fritz sigurno pobedjuje, Rafa bese rekao da je nemoguce pobediti s takvom povredom (osim ako nisi Djokovic). tako je, tvrdio je da đovak nije povređen, i to baš protivu frica
Lancia Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 1 minute ago, renne said: tako je, tvrdio je da đovak nije povređen, i to baš protivu frica A zadnju povredu Rafa je imao upravo protiv Fritza. Mali je koban
renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, Lancia said: A zadnju povredu Rafa je imao upravo protiv Fritza. Mali je koban a i fric je tad samog sebe povredio ma nije mu bre ništa VPP, vidi kako trči i džuska, goni ga
Lancia Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 (edited) 1 minute ago, renne said: a i fric je tad samog sebe povredio ma nije mu bre ništa VPP, vidi kako trči i džuska, goni ga Sta znam, meni samo sto suza nije krenula, ne znam kako si ti tako jak. Edited July 6, 2022 by Lancia 1
renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, Arkadija said: Šta beše znači VPP? Velika plačipička? večito povređena prevara 2
Pantelija jr Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, Arkadija said: Šta beše znači VPP? Velika plačipička? i ja sam morao da risrčujem po ppp-u da se pppodsjetim...
duda Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 2 minutes ago, Arkadija said: VPP? Velika plačipička? ovo je bolje 2
Zli Gli Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 A kako cemo zvati Frica nakon ovog raspada, mora i on da dobije neki nadimakSent from my M2012K11G using Tapatalk
Arkadija Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Kirijos neće biti ovako mislostiv u polufinalu. Ovaj Fric je pazio da svojim udarcima ne uznemiri Nadala. 2
Max Morlock Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 ovo je bolje [emoji3]Uze mi reč iz... tastature [emoji16]Sent
Recommended Posts