July 5, 20222 yr 1 minute ago, Milošica said: Koji svi ostali? Trebalo bi otvoriti novu temu o Novaku, ovo su ozbiljne stvari. Izvini, stvarno ne mogu s tobom da se raspravljam o horoskopu i inače, a posebno ne na Novakovoj temi Edited July 5, 20222 yr by Ptica trkacica
July 5, 20222 yr 1 minute ago, Milošica said: Koji svi ostali? Trebalo bi otvoriti jos jednu temu o Novaku, ovo su ozbiljne stvari. Daj vidi sta je Norrie u podznaku
July 5, 20222 yr Just now, Tsai said: Daj vidi sta je Norrie u podznaku Pa vidiš da je fejker, džaba mu.
July 5, 20222 yr milosica je ovde jedini legitimni astrolog i ovlasceni gledac u zvezde. a zvezde su uvek bile naklonjene nasem nolu. jebeni kosmos ga voli i groznicavo trazi strim na netu kad igra
July 5, 20222 yr 6 minutes ago, Tsai said: Daj vidi sta je Norrie u podznaku Ne mogu da vidim, premalo podataka da bi se nekako pretpostavilo vreme rodjenja. Jedino da kao Ptica trkacica verujem u 00 00 i na osnovu toga izracunam Edited July 5, 20222 yr by Milošica
July 5, 20222 yr 16 minutes ago, Ptica trkacica said: Izvini, stvarno ne mogu s tobom da se raspravljam o horoskopu i inače, a posebno ne na Novakovoj temi ovo nije novakova tema
July 5, 20222 yr 1 minute ago, renne said: ovo nije novakova tema Večeras jeste njegova tema, zar ne? Iako inače nije. Hoćemo sad da cepidlačimo oko toga, jer Milošica maši zvezdočatanje?
July 5, 20222 yr 2 minutes ago, Ptica trkacica said: Večeras jeste njegova tema, zar ne? Iako inače nije. Hoćemo sad da cepidlačimo oko toga, jer Milošica maši zvezdočatanje? opušteno
July 5, 20222 yr čak i kao totalni autsajder znam da se podznak ne može odrediti bez tačnog vremena rođenja ja sam team @Milošica
July 5, 20222 yr Zvucacu kao general posle bitke,narocito sto nisam gledao mec zbog posla vec samo pratio Live Score, ali posle 2:1 bio sam ubedjen u totalni preokret stoprocentno Edited July 5, 20222 yr by Arthur Kirkland
July 6, 20222 yr 10 hours ago, dùda said: Uvek mi žao ovih devojaka koje servisom ne mogu da naprave prednost. Jbg, Žober mi je više za ATP Stara ljubav zaborava nema! https://nova.rs/sport/tenis/foto-pobednicki-povratak-jelene-jankovic-slavila-u-dublu-na-vimbldonu/
July 6, 20222 yr https://twitter.com/DamianReilly/status/1544363202091405319?s=20&t=oug1ztGIpuPSAceVJ7RUyA