duda Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 (edited) 22 minutes ago, Max Morlock said: Jeo sam govna, baš tako, tim rečima. Ugasio eon na poslu na 0:2, krenuo kući na 2:2 (povremeno gledao forum, nisam ni Sofu hteo da gledam), stigao na 3:2, sad ću natenane da odgledam zadnja 3... Sent Ja sam se složila sa tim postom jer je u ta dva seta upravo tako i igrao. Neki su ovde tada idealizovali Sinera a neki smo i znali do koga je . Samo kažem Edited July 5, 2022 by dùda 1
duda Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 @Milošica, lepo od tebe što priznaš ja taj wub tako shvatam
Max Morlock Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Ja sam se složila sa tim postom jer je u ta dva seta upravo tako i igrao. Neki su ovde tada idealizovali Sinera a neki smo i znali do koga je . Samo kažem Sad gledam, Sinner je i dalje dobro igrao, ali Novak više nije bio onaj random top 50 iz prva dva seta...Sent
Zli Gli Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Zelim ti da ti ovo bude poslednji odigrani tiket u zivotuOd tad odigrao jedno 5 komada vec sa ulozima 5-10 hiljada, sad vrebam preokret na ovu Zaber ali poranila, uzela brejk vec. Za to vreme muceni Dominik Tim vodi ljutu bitku kao vajld kard u Salzburgu na sljaci protiv uvek augodnog Frana Misolica ili kako vec. Koja tuga jebena, propao covek skroz a bio top3 lagano. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Lancia Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 4 minutes ago, dùda said: @Milošica, lepo od tebe što priznaš ja taj wub tako shvatam Jos mi zalepi palac nadole, umesto da cita i uci 2
renne Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 1 minute ago, Olimpijac said: Nori izjednačio. Sada je 2-2 u setovima. Sranjce što?
renne Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 1 minute ago, Zli Gli said: Od tad odigrao jedno 5 komada vec sa ulozima 5-10 hiljada, sad vrebam preokret na ovu Zaber ali poranila, uzela brejk vec. Za to vreme muceni Dominik Tim vodi ljutu bitku kao vajld kard u Salzburgu na sljaci protiv uvek augodnog Frana Misolica ili kako vec. Koja tuga jebena, propao covek skroz a bio top3 lagano. Sent from my M2012K11G using Tapatalk e stvarno si tekre jebo te leb 2
Tsai Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 2 minutes ago, renne said: što? pa britanac. ako pobedi bice dejvis kup atmosfera. gofana bi ugazio 3:0 ko luku puja onomad na ao 1
hefaca Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Pa to lozi Novaka... Razocaran je koliko je publika korek'na poslednja 2 meca
Olimpijac Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 1 minute ago, Tsai said: pa britanac. ako pobedi bice dejvis kup atmosfera. gofana bi ugazio 3:0 ko luku puja onomad na ao Pa to Mada što duži meč to bolje generalno
Ras Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 BH iz streča je još onomad Federer označio kao Novakov trejdmark udarac. Nagledali smo ih se već podosta, a ovaj će se svakako posebno pamtiti.
renne Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 3 minutes ago, Tsai said: pa britanac. ako pobedi bice dejvis kup atmosfera. gofana bi ugazio 3:0 ko luku puja onomad na ao ma bjaži bolan, šta ti je, niđe veze
Recommended Posts