July 5, 20222 yr Evo, sad prepričava da je WC pauza bila ključna da preokrene meč Edited July 5, 20222 yr by Olimpijac
July 5, 20222 yr Just now, Olimpijac said: Evo, sad prepričava da je WC pauza bila ključna da preokrene meč A jbg, isao sam i ja u WC koliko puta u zivotu, pa slaba vajda.
July 5, 20222 yr Author 7 minutes ago, Lancia said: Nek mi neko pametan @Filozof manijak stop! objasni, sta smo upravo gledali. from what I have seen with my eyes, easy 3:0 for Novak
July 5, 20222 yr 1 minute ago, Ros said: from what I have seen with my eyes, easy 3:0 for Novak arschloch
July 5, 20222 yr pa da, kako i priliči vimbldonu, novak deli majice bogatoj beloj dečici iz prvog reda.
July 5, 20222 yr Author 1 minute ago, Olimpijac said: Sad navijamo za Gofina pa da. da se ne igra u londonu, bilo bi svejedno
July 5, 20222 yr 1 minute ago, Olimpijac said: Sad navijamo za Gofina Ti kako hoćeš, ja ću i dalje da navijam za Novaka.
July 5, 20222 yr 11 minutes ago, Ros said: sta kenja sa toilet breakom? sad će hejteri navaliti a što ? možda su ga samo (do wc-a) mučili gasovi