Max Morlock Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 3 minutes ago, dùda said: Sad je Novaku važan trenutak. Samo da 3. set bukvalno ne bude trenutak.
Takeshi Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 bile bi lepo da siner, nenaviknut na duže mečeve u nizu, krene malo da škripi.
mlatko Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Ne. To nije dobar znak Kako nije? čuo sam da kažu komentarori da ide (nisam ni gledao) pa pustili reklameInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
duda Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Just now, mlatko said: Kako nije? čuo sam da kažu komentarori da ide (nisam ni gledao) pa pustili reklame Pa nekako je brzo počeo treći. Ja nisam videla da je išao
red star forever Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Kako može jedan od najboljih tenisera svih vremena da ima ovako nestabilan servis i tako užasan osjećaj za neke udarce kao što su smeč i dropšot... Meni je on tu baš upadljivo lošiji ne samo od Rodzera i Rafe, već i od ostalih konkurenata iz vrha.
Kreator Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 (edited) 4-0 za Noleta uz dva brejka u 4. setu ... Bravo, bravo. Samo tako nastavi. Edited July 5, 2022 by BlackGeorge
renne Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 10 minutes ago, Lancia said: Cuti, bre! nikad ti ne valjam 1
Recommended Posts