Lancia Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Ovo za sad ulazi u top tri najgora meca Novaka, bar sto sam ja gledao. Malodusnost se tuce sa kurcoboljom. 2
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Ove će godine ćelča sa ostrva pokaže kako se uzima grand slam Sent from my MI 6 using Tapatalk
Arkadija Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Ovo je realan domet jedne, u sportskom smislu, užasne godine.
mlatko Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Neshvatljivo odsutan Novak, evo i Spanci ko papagaji ponavljaju, ''No esta, no esta...'' (nije na terenu)Žabari bili iskusno umereno pesimistični a sad već otvoreno Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Pantelija jr Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 (edited) nije dobro... evo opet najopasnijeg rezultata ne gledam (= ne sjekiram se), pa mi je lako da se sprdam Edited July 5, 2022 by Pantelija jr
duda Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 5 minutes ago, extragluv said: jel isao u wc na 2-0? Ne. To nije dobar znak
Lancia Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 14 minutes ago, mlatko said: Žabari bili iskusno umereno pesimistični a sad već otvoreno Spanci su bili vrlo optimisticni, sad vec vrdaju, hijos da puta.
Recommended Posts