Jump to content
IGNORED

teniska utakmica na travi

Ros

Recommended Posts

Posted

Droga jbg, mirovao godinu pa poceo sitno i sad smo dosli do 50 000 na ovog protiv Nadala. Nema tu spasa bez onog popa Peranovica i njegovih metoda lopatanja ali ga uhapsise jbg

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• Tužno 1
Posted
Just now, Zli Gli said:

Droga jbg, mirovao godinu pa poceo sitno i sad smo dosli do 50 000 na ovog protiv Nadala. Nema tu spasa bez onog popa Peranovica i njegovih metoda lopatanja ali ga uhapsise jbg

Daj zli, idi u qrac, mani se, zla jebenog, koji ti je jbt. 

Posted

Ah, ostalo para a ne volim da putujem, nemam zenu decu i onda daj hleba i igara, i mnogo para na seksualna pomagala i ves. Bolestine teske, kladjenje je samo deo.

Posted

Kako kenja Nadal u ovom intervjuu na terenu, pakao :rolleyes:

Posted

@renne jel imas neki strim za mobilni telefon? Bicu na putu sve vreme 

Posted
22 minutes ago, Tsai said:

@renne jel imas neki strim za mobilni telefon? Bicu na putu sve vreme 

Probaj ovde, meni radi na ios-u

• Hvala 1
Posted
16 hours ago, Zli Gli said:

Ah, ostalo para a ne volim da putujem, nemam zenu decu i onda daj hleba i igara, i mnogo para na seksualna pomagala i ves. Bolestine teske, kladjenje je samo deo.

Tebi je brate samo dosadno i fali ti razlog da budeš odgovoran. Rešenje se krije u tvom postu - žena, deca. Eventualno te pare koje ti ostaju da ubaciš u neki mali biznis koji zahteva svakodnevno višesatno angažovanje. Malo je njih koji ostanu normalni ako imaju pare, većinu dana slobodno, a nisu odgovorni ni za koga i ni za šta. Zvuči možda nelogično, ali to su jako teški uslovi da se ostane normalan. Kocka, švaleracija, dvoboji (steroidi)...opisano odavno, ja čitao u ruskoj iz 19og veka.

• +1 1
Posted

Al imam tajming da se ukljucim, ubilo se :fantom:

Posted

Kako je ovo katastrofalno odigrao. Bukvalno ničim izazvano.