Max Morlock Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Da video sam da je u trećem bio novi čovek, nego gore greškom napisah "tokom 3". Trebalo je "tokom 4" [emoji16](potisnuo u sebi postojanje drugog)Sent
mlatko Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Kirios baca (u vodu) prvi set u 28 minuta. Hvata se za desno rame na 4:4 i ko iz vedra neba poklanja brejk i set Amerikazn(en)om Nakašimi. Čeka se budilnik (koji možda neće ni proraditi)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
duda Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 3 minutes ago, Tsai said: Nakashima 1:0 Ceniš da je on teži protivnik za povređenog ™ ?
Lancia Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 6 minutes ago, dùda said: Ceniš da je on teži protivnik za povređenog ™ ? Kirjos dobija ovaj i sledeci mec i onda predaje Rafi zabog povrede. Idealan scenario.
duda Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Kako može rame da te boli,pa da te više ne boli, a pri tom, ne piješ ništa protiv bolova i nastavljaš sa aktivnošću . Kaže komentator (ne znam koji), "prebrodio je to", pa nije to kriza kondicije pa da je prebrodiš
Lancia Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 7 minutes ago, dùda said: Kako može rame da te boli,pa da te više ne boli, a pri tom, ne piješ ništa protiv bolova i nastavljaš sa aktivnošću . Kaže komentator (ne znam koji), "prebrodio je to", pa nije to kriza kondicije pa da je prebrodiš Uzeo je neku pilulu, nisi videla.
duda Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 1 minute ago, Lancia said: Uzeo je neku pilulu, nisi videla. Zbilja nisam. Onda ok.
mlatko Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Ništa od australiskog 1/4Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 3 hours ago, Tsai said: Nakashima 1:0 Samo budi uporan, jednom ces pogoditi pobednika 1
Recommended Posts