July 4, 20222 yr Da video sam da je u trećem bio novi čovek, nego gore greškom napisah "tokom 3". Trebalo je "tokom 4" [emoji16](potisnuo u sebi postojanje drugog)Sent
July 4, 20222 yr Kirios baca (u vodu) prvi set u 28 minuta. Hvata se za desno rame na 4:4 i ko iz vedra neba poklanja brejk i set Amerikazn(en)om Nakašimi. Čeka se budilnik (koji možda neće ni proraditi)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 4, 20222 yr 3 minutes ago, Tsai said: Nakashima 1:0 Ceniš da je on teži protivnik za povređenog ™ ?
July 4, 20222 yr 6 minutes ago, dùda said: Ceniš da je on teži protivnik za povređenog ™ ? Kirjos dobija ovaj i sledeci mec i onda predaje Rafi zabog povrede. Idealan scenario.
July 4, 20222 yr Kako može rame da te boli,pa da te više ne boli, a pri tom, ne piješ ništa protiv bolova i nastavljaš sa aktivnošću . Kaže komentator (ne znam koji), "prebrodio je to", pa nije to kriza kondicije pa da je prebrodiš
July 4, 20222 yr 7 minutes ago, dùda said: Kako može rame da te boli,pa da te više ne boli, a pri tom, ne piješ ništa protiv bolova i nastavljaš sa aktivnošću . Kaže komentator (ne znam koji), "prebrodio je to", pa nije to kriza kondicije pa da je prebrodiš Uzeo je neku pilulu, nisi videla.
July 4, 20222 yr 3 hours ago, Tsai said: Nakashima 1:0 Samo budi uporan, jednom ces pogoditi pobednika