Jump to content
IGNORED

teniska utakmica na travi

Ros

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, aram said:

Esi vido? Sve će duradi, samo da ja ostanem gladan :cry: 

Neces lutko, ima Tsai i ja da te ugojimo ko :piggy:

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
14 minutes ago, dùda said:

ja ne vidim da Novak ovde može do pobede 

ne mislim na ovaj meč, to će dobiti, nego na titulu

Ja ne vidim ko moze da ga pobedi - verovatno jedan od "najlosijih" Vimbldona sto se konkurencije tice. Nadal je jedini ozbiljan konkurent, ali Djokoviceve sanse su tu 60:40. Bile bi 70-30 da nije jos uvek svezeg i bolnog poraza iz Pariza.

Posted

Van Morrison propo [emoji848]

Sent

Posted

Ovde samo Kirjos moze da dobije Novaka na ludilo.

Posted
13 minutes ago, dùda said:

Što se Jelena onako osušila. Ono nije da nije bila suva i ranije, ali ovo sada je novi nivo suvoće :unsure:

Cini ti se zbog metla frizure, izgleda s njom ko da je Temza izbacila.

Posted

Jeleni kao da su sestre Vilijams pravile frizuru😅

Posted

Znaci Sinner pa Goffin/Norrie, koja sprdacina :lolol:

Posted

Ja da uzmem i treniram deset dana imao bih bekhend na nivou ovog Nizozemca. Misterija kako je dobio ovoliko mečeva. 

Posted

7 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Ja da uzmem i treniram deset dana imao bih bekhend na nivou ovog Nizozemca. Misterija kako je dobio ovoliko mečeva. 

Da, jako loš BH, osim slajsa, ali FH prilično moćan.

• +1 1
Posted

Zaspao noćas tokom 3. vidim jutros Van Basten propo.

Posted
2 hours ago, Max Morlock said:

Zaspao noćas tokom 3. vidim jutros Van Basten propo.

Mnogo bolji Novak u 3. i 4. od onog koji je na autopilotu igrao prva dva seta: bolje kretanje, agresivniji pristup, prolazio je kroz lopticu, počeo da čita servis i odigrao priličan broj sjajnih poena. Već sam počeo da brinem da će se ikada ponovo pojaviti.

Još jedna stvar koja mi se jako dopala. Novak je prilično frustriran i nervozan završio drugi set, a u naredna dva potpuno relaksiran, što je bilo vidljivo i po načinu na koji je komunicirao sa publikom, boksom i sudijama.

Prečesto smo ga poslednjih godina gledali nervoznog na terenu, a umeo je da izgleda i kao tempirana bomba. Krajnje je vreme da i on, a i mi sa njim više uživamo u ovim zrelim godinama njegove karijere.

Novak je biser od igrača i na ovom turniru mu preostala ekipica nije ni do kolena i nadam se, a i želim mu da taj svoj kvalitet realizuje! 

• +1 2