April 2Apr 2 hilfe, hilfe, koje sve domaće basketaške podkaste znate?ispod obruča - edin i milošjao mileedinov iks-oksluka i kuzma (luzma?)1na1 infinity lighthouse
April 2Apr 2 2 minutes ago, goofs said:hilfe, hilfe, koje sve domaće basketaške podkaste znate?ispod obruča - edin i milošjao mileedinov iks-oksluka i kuzma (luzma?)1na1 infinity lighthouseJa sam naleteo na ovaj sa Savanovićem Tripl dabl
April 2Apr 2 10 minutes ago, goofs said:hilfe, hilfe, koje sve domaće basketaške podkaste znate?ispod obruča - edin i milošjao mileedinov iks-oksluka i kuzma (luzma?)1na1 infinity lighthousePoint Guts. Možda i najbolji.
April 6Apr 6 On 5. 4. 2025. at 11:46, goofs said:Ne sviđa mi se šta su uradili od ovog podkasta, postaje "Žitije Lebronovo"Pa nema tu pomoći. Previše jaka pojava, da ne "usisa" sve...
April 6Apr 6 Pa da, ali prva sezona je stvarno bila priča o košarci i evoluciji, izmenama, akcijama, Gortat screen itd, dodavali su oni svoja iskustva u to, ali akcenat je bio na basketu. Baš je bio podkast, ali sa malo stručnije basketaške strane.Ova sad epizoda je kao da je Neš novinar i radi intervju sa Lebronom, sve o njemu, motivacija, život, i na kraju o košarci, ali isključivo kroz sliku Lejkersa.Ono sam voleo da pogledam, ovo sad neću ako i druga epizoda bude ovakva. A gotivim Neša.
April 6Apr 6 Ima zanimljivih priča, svkako svi koji su pratili SOS kanal 90tih, mislim da će im biti zanimljivo (na stranu šta mislio o Višku i Gojku