February 27Feb 27 Zanimljivo jeste, ali momak je bolestan. Meni ovo deluje kao definicija bipolarnog. Jebiga.
February 27Feb 27 Author luka i kuzma uveli članarinu platiš 400 kinti da bi gledao dva debilka pa jbt dal su normalni
March 12Mar 12 udavi ga žabar, super stvari priča, ali kleštima mu izvlačiš rečenice. 55min traje klip, od toga 15min obojica ćute u mikrofon
March 12Mar 12 Jes, teatralan je sav da ti se smuči, ali nema 3 trenera koje bih radije slušao kad se apstrahuje dramaturgija.
March 12Mar 12 Author nisam znao ovaj detalj o harvardu onda je tek jasnija širina baze koju poseduje, a koja se reflektuje i na košarku
March 12Mar 12 Edin se prilicno gubi u ovim razgovorima. Sa Rajakovicem prvo sve vreme na vi, da bi onda u jednom momentu presao na ti. Sa Andreom krenuo kao da su jarani 100 godina, pa onda opet odjednom mu persira. A i uvek vrti ista pitanja, kao da je GM koji bira idealnog trenera za svoj tim pa vodi intervju za posao..
March 12Mar 12 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: kao da je GM koji bira idealnog trenera za svoj tim pa vodi intervju za posao.. Možda i jeste a da ovi nisu ni svesni
March 17Mar 17 Poslušao sam i ćelavog 2 kod Edina, poprilično je pametan i elokventan, ali je epizoda dosadna, sat i po priča o tri iste stvari. Najbitniji info je da je rad za selektora, ali da ne bi mogao samo to, fokus je na klubu i svakodnevnom radu.
March 24Mar 24 Highly unrecommended.Prvih pola sata brsla kako predaje nekoj deci matematiku. Nadobudno do zla boga. Ima taj Maljkovićev stil 'ja pa ja', nešto što me najviše iritira na svetu.
March 31Mar 31 Odličan Mirković kod Mileta. Bivši direktor marketinga Nike i Jordan za evropu. Gomila anegdota sa Džordanom, i ostalim vrhunskim sportistima s kojima je sarađivao. Takođe strava priče iz perioda s kraja 80tih kad se zaljubio u košarku u Hali sportova. Edited March 31Mar 31 by Mindaugas Žukauskas