Jump to content

sportski podcasti

Featured Replies

• Author

dragan labović kod jao míla

moźda bude zanimljivo

Zanimljivo jeste, ali momak je bolestan. 

Meni ovo deluje kao definicija bipolarnog.

Jebiga.

• Author

luka i kuzma uveli članarinu

platiš 400 kinti da bi gledao dva debilka

:rolf:

pa jbt dal su normalni

• 2 weeks later...

udavi ga žabar, super stvari priča, ali kleštima mu izvlačiš rečenice. 55min traje klip, od toga 15min obojica ćute u mikrofon

Jes, teatralan je sav da ti se smuči, ali nema 3 trenera koje bih radije slušao kad se apstrahuje dramaturgija.

• Author

nisam znao ovaj detalj o harvardu

onda je tek jasnija širina baze koju poseduje, a koja se reflektuje i na košarku

Edin se prilicno gubi u ovim razgovorima. Sa Rajakovicem prvo sve vreme na vi, da bi onda u jednom momentu presao na ti. Sa Andreom krenuo kao da su jarani 100 godina, pa onda opet odjednom mu persira. A i uvek vrti ista pitanja, kao da je GM koji bira idealnog trenera za svoj tim pa vodi intervju za posao..

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

kao da je GM koji bira idealnog trenera za svoj tim pa vodi intervju za posao..

Možda i jeste a da ovi nisu ni svesni

Poslušao sam i ćelavog 2 kod Edina, poprilično je pametan i elokventan, ali je epizoda dosadna, sat i po priča o tri iste stvari.

Najbitniji info je da je rad za selektora, ali da ne bi mogao samo to, fokus je na klubu i svakodnevnom radu.

Slušao neko Tanjevića kod Mileta?

Ako jeste, da li preporučujete?

Highly unrecommended.

Prvih pola sata brsla kako predaje nekoj deci matematiku. Nadobudno do zla boga. Ima taj Maljkovićev stil 'ja pa ja', nešto što me najviše iritira na svetu.

Već je bio jednom, top 5 najgorih potkasta koje sam ikada video.

Hvala, uštedeo sam sat i po vremena za jedne maratonske orgije.

Odličan Mirković kod Mileta. Bivši direktor marketinga Nike i Jordan za evropu. Gomila anegdota sa Džordanom, i ostalim vrhunskim sportistima s kojima je sarađivao. Takođe strava priče iz perioda s kraja 80tih kad se zaljubio u košarku u Hali sportova.

Edited by Mindaugas Žukauskas