Frank Pembleton Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 16 minutes ago, Lezilebovich said: Edin ocajno vodi ovaj podcast ... ono sa Veselim, a i sa Danilovicem se svelo na tračaranje Pa realno svi podkasti su tračarenje. A jbga zavisi i od gosta. Sfero izvadio tablu i flomaster i crta... A i ne znam šta očekuješ od Danilovića?
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2024 Author Posted December 29, 2024 ne znam šta fali podkastu sa psd-om što nije crtao na tabli? 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo
Frank Pembleton Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 54 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo Jbte, kucanje preko Arvidasa 🤪
kralj Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Trebalo je da ga pita nešto za reprezentaciju. Zaobišao topik totalno, čak i kucanje preko Arvidasa. Neobjašnjivo Nije ni Teoa pitao za repku, mislim da mu time managment trokira. Meni se nijedan do sad nije nešto dojmio. Čak i Teo i Nacionale su izgledali kao smarači. Ne uspeva da nametne podkast atmosferu. Svi se ponašaju kao da su na klasičnom intervjuu. 1
Milošica Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Meni super, iako je Grujica u pravu da nema podkast atmosferu.
goofs Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Kasni Edin sa ovim jedno cca devet godina. Odlične goste dovodi, ali nit može da prolazi kroz neku retrospektivu njihovih karijera jer je to ispričano već sto puta (i sam Danilović je to rekao) nit može skroz da zaobiđe prethodno i fokusira se na trenutno akcijanje, nego sve nešto između, tucmuc. Gotivno mi je da slušam, ali da, nije to pravi podkast. Recimo epizoda sa Herbertom je krenula baš dobro, jer je on mnogo fin i otvoren sagovornik, ali negde na pola se pogubilo, krenulo sve da se ponavlja i vrti u krug...kouč ovo, kouč ono, a ovaj non stop odgovara strenght, team spirit, game plan. 2
johan nagel Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Па ово и јесте класична форма интервјуа која је названа подкаст јер је популарно и боље звучи јбг. Подкаст је оно што ради са Милошем где њих двојица паламуде неретко о неким глупостима као два ортака испред драгстора.. 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Mislim i da je limitiran vremenom, tj. sve ove megazvezde koje dovodi verovatno mu daju sat vremena. Da bi se održao pravi domaćinski podkast treba bar 2-3 sata, i treba neki stol sa pićem, slušalice, mikrofon, a ne ovako kao u čekaonici kod zubara. Klasičan intervju 2
Recommended Posts